4
:
1
kamp U9 B-rækken

Et lidt blandet A-B-C hold skulle idag møde FC Horsens U9A og hvilken kamp de gav.  Under opvarmningen kom Asger til skade med sin hånd og havde tydelige smerter , men det forhindrede ham ikke i at vogte buret i 1 halvleg. Horsens kom foran på en brøler af træneren ( gir flødeboller onsdag 😅) men det gav bare ekstra energi til drengene som spillede/kæmpede helt fantastisk. Xander lavede et par gode finter og vi var med igen. Pga manglende spillere lånte vi 2 fra U8 som bare gav den MAX gas og Frederik lagde endda op til et mål. Viktor og Albert kæmpede på kanterne og holdte modstanderne konstant under pres. Bagerst stod Alvise og han lukkede alt ned de kom med. 2 halvleg byttede Asger handskerne ud med forbinding og røg i marken istedet for Xander som tog målet. I anden halvleg trak vi fra på pointtavlen og kampen endte 4-1.

kampens spiller idag løb solen sort, gik ind i alle tacklinger, lavede mål og var bare total ustyrlig for modstanderne… Stærkt kæmpet Samuel 💪🏻