0
:
3
Kamp mod Karlslunde på udebane

Dette var en kamp mod et af topholdene, som spillede godt sammen, og løb godt for hinanden. For vores eget vedkommende var der for lidt bevægelse når vi havde bolden, og så lavede vi en del dumme fejl – hvis vores kondition var bare lidt bedre kunne vi komme langt... Banen kunne vi ikke klage over – den var tæt på perfekt, men noget større end de baner vi plejer at spille på, og græsset var meget langsom. Dommeren gjorde det også godt, selv om han var langt over sidste salgsdato.

Desværre kom vi midt i halvlegen bagud med et par mål, og der er ikke så meget positivt at skrive om 1. halvleg (udover starten hvor vi spillede godt sammen). Torben fik en skade i løbet af halvlegen og måtte overlade målmandstjansen til Ronni i 2 halvleg, men det skulle vise sig ikke at være en svækkelse.

2. halvleg var mere åben med kæmpe chancer i begge ender. Vi pressede godt på og på en god dag havde vi scoret 3-4 stykker. Det betød også at modstanderen fik en del kontra chancer og burde nok have lavet 5-6 kasser, hvis det ikke havde været for Ronni og nogen gode tilbageløb. I kampens sidste sekunder mistede vi bolden midt på banen og kræfterne var sluppet op, så modstanderen fik endnu en friløber med 2-3 mand. Denne kunne Ronni ikke gøre noget ved, og kampen endte således med et 3-0 nederlag.

Ronni sørgede i den grad for at vi var med i kampen i 2. halvleg og blev helt fortjent kampens spiller med 2/3 af alle stemmer.