Har I hørt om Holdsports fantastiske Klubshop?

Klubshop.jpg

Vores Klubshop er Danmarks bedste Klubaftale. Her får alle Holdsport klubber en eksklusiv løsning til håndtering og indkøb af tøj og udstyr til klubben og medlemmerne. Udvalget er stort, både med hundredvis af teamsport produkter, alverdens tilbehør til sport samt udstyr, tøj og sko man bare må eje. Alle kan handle til de fordelagtige priser i Klubshoppen - både klubben og dens medlemmer.

Klubshoppen giver 30% på ALLE produkter i hele shoppen til alle, mens man samtidig støtter sin klub med 10% oveni, hvis klubben er PRO medlem af Holdsport. På den måde er klubshoppen både fordelagtig i sig selv med de gode rabatter, og samtidig er det en nem måde at støtte klubben på.

Fremhævede features for klubben

For klubbens administration (administratorer og udvalgte trænere), er der også rigtig mange gode features ved Klubshoppen. Klubben får de allerbedste rabatter på alt i shoppen, hvilket virkelig batter noget, når der skal købes spillersæt og udstyr til klubben. Derudover kan klubben nemt oprette en merchandiselinje og udbyde den helt gratis til medlemmerne. Dette gøres ved at oprette og designe egne Klubprodukter. Her kan klubben vælge mellem de mange hundredvis af lækre teamsport produkter og tilmed få skarpe priser på tryk. Således kan klubben udvælge de specifikke klubprodukter og designe det med klublog samt mulighed for navn, nummer etc. Når spillerne så bestiller klubprodukterne, kan de selv personificere med eget navn og nummer, inden køb. Det er ret genialt! Medlemmerne kan også bruge shoppen på deres app, hvor de kan browse mellem almindelige produkter og klubprodukter, og handle som i alle andre webshops. Her er der bare garanti for skarpe priser, hurtigt levering, god service, stor brugervenlighed og selvfølgelig med klubbens eget tøj.


Eksempel til mail.jpg

Gå til Klubshoppen

Hvordan fingererer det helt præcist med rabatterne og kickback?

Som udgangspunkt tilbyder vi 30% rabat på alle produkter i shoppen. Dette gælder for både medlemmer og administration. Derudover optjener lubben 10% kickback af værdien på tøjet, når medlemmer laver køb i klubshoppen. Dette gælder både for klubprodukter men også for det generelle udvalg i hele shoppen. Når klubben selv laver køb i shoppen, er klubbens kickback hele 20% af værdien på købet, naturligvis også for både klubprodukter og det generelle udvalg i hele shoppen. Sidst men ikke mindst kan klubben spare helt op til 30% på tryk, da vi giver mængderabat på dette! (Obs. Kickback er kun aktivt for klubber med PRO abonnement.)


Kickback 4.0 (Feedpost).jpg


Slagelse City Taekwondo klub er vilde med Klubshop

Taekwondoklubben har benyttet sig af vores Klubshop og har dermed på en nem og overskuelig måde, indkøbt super billigt og lækkert klubtøj.


 Regitze udtaler om hvorfor de er glade for Klubshoppen: 

Vi bruger Klubshoppen, fordi den giver en frihed til vores klubmedlemmer, så de selv kan vælge det klubtøj, de ønsker at have. Derudover giver det en frihed, ift. at det er medlemmerne selv, der står for bestilling og betaling af tøj.


Dertil udtaler hun om deres oplevelse med bestilling og service i Klubshoppen: 

Det er en platform, der er nem at bruge, og en platform, der er brugervenlig både for unge og voksne. Servicen er helt i top, der er hurtig svartid og alle henvendelser bliver taget seriøse. Der findes altid en god løsning!


Og på vores sidste spørgsmål til Regitze, om hun vil anbefale andre at bruge Klubshoppen:

Ja, absolut!

image (8).png



3 måder Klubshoppen øger omsætningen for Klubben:

  1. Merchandising:
    • Klubprodukter kan være en betydelig indtægtskilde gennem salg i klubbutikken, online eller ved arrangementer. Med klubshoppen handler i som klub ind til 30% på ALLE produkter og kan altså nemt købe gaver til events eller lignende. 
    • Det er desuden helt gratis at oprette produkter og dermed igangsætte sin rejse med Klubshoppen! 
  2. Spillersæt salg:
    • Salg af officielle spillersæt kan være en væsentlig indtægtskilde. Mange fans ønsker at støtte klubben ved at købe og bære spillernes trøjer. Med en klubshop bliver dette tilgængeligt for alle klubbens medlemmer og de køber ind til 30%
    • Derudover tjener PRO klubber 10% kickback på produktetprisen ved et medlemskøb. Altså kan et medlem også vælge at bestille et par nye løbesko til 500,00 kr. gennem klubshoppen og klubben vil her modtage 50,00 kr. i kickback til fremtidige klubkøb. Det betyder at klubben støttes ved eventuelle køb i klubshoppen! 
  3. Sponsorering:
    • Tryk på klubprodukter giver mulighed for sponsorering. Virksomheder kan betale for eksponering på spillersæt eller andre klubprodukter. Da det også er muligt at tilføje tryk til spillersæt og klubprodukter gennem Holdsports klubshop, er det oplagt at få nogle virksomheder involveret til at sponsorere tøjet. De vil gerne støtte den lokale klub/forening, de opnår reklame og den ekstra finansiering kan hjælpe med at starte en profitabel klubshop!


I Klubshoppen har vi til opgave at dække dine behov. Der er derfor vigtig at vi altid opdaterer Klubshoppens indhold, så vi har de produkter I får mest glæde ud af. Vi er stolte over at kunne tilbyde nogle af de nyeste Hummel 2024 kollektioner som fx. hmlAUTHENTIC PL & hmlGO 2.0 eller Hummels bestseller HUMMEL FIRST, som allerede nu kan findes inde i shoppen.

Hvis du ikke allerede har besøgt vores Klubshop for at shoppe lidt rundt og se hvor fordelagtigt det er, så er det bare med at komme afsted.


Gå til Klubshoppen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner