Christianshavnermilen - juni 2023

Amager Atletik Club
30. jul. 2023

Mandag den 12. juni 2023 var vi nået til tredje afdeling af Christianshavnermilen 2023, og det var blevet endnu varmere (næsten for varmt) end de forrige to gange, hvor vi ellers også var heldige med vejret.

Knap 400 løbere gennemførte løbet, nogle enkelte nåede ikke i mål. En stor tak til de løbere, der opgav deres eget løb for at hjælpe en, der var faldet, afsted med en taxa.

Lige som sidst var målområdet fyldt med masser, der heppede på de efterfølgende kom i mål. En lokal gåse-familie havde også taget opstilling tæt på målstregen, men så mindre begejstret ud, da de første løbere kom styrtende i mål.

Ny hurtigste mand var Lukas Lau Nielsen. Også hos kvinderne indtog en ny førstepladsen, nemlig Kamilla Vallin. Vi håber at se både Lukas og Kamilla igen, så de kan give serieløberne kamp til stregen.

3 løbere er blevet registreret forkert i vores system – så vi hører meget gerne fra dig, hvis du løb med nr. 579, 1303 og 1305, så vi kan få styr på data.

Nogle af lodtrækningspræmierne var denne gang sponsoreret af Kaiser Sport – 4 par Puma-sko (limited edition og endnu ikke i salg) og 2 sportstoppe – så det kan betale sig at tjekke, om man er en af de heldige vindere, for uafhentede præmier går videre til næste løb.

Vi har stadig plads til flere løbere, så del gerne i jeres netværk – det er stadig muligt at købe startnummer til hele serien og til de enkelte løb.

Vi ses igen mandag den 3. juli 2023, starten går kl. 18.30.

Resultater fra de enkelte løb og den samlede stilling kan ses på Race Result – resultater. Resultaterne er tilgængelige, straks man er i mål, dvs. mens løbet stadig er i gang.

Billeder af Christian Søncksen kan ses HER.