3
:
1
Virup IF - HOG Hinnerup

1. halvleg med stort spilovertag til os, overrasket hvor lavt et niveau et hold der vandt 6-0 over Søften, kan have. De har ikke mange store.chancer, farlig på dødbolde.

Mål af Peter K., aka. "Smooth lefty". Får plads på midten, tager et par træk og løfter den flot over målmanden i en position lidt udenfor feltet.

Udligning af Hinnerup på hjørne. Hovedstød som Brian flot parerar, men Virup står og glor og Hinnerup følger op tæt under mål.

Hinnerup virker trætte efter 1. halvleg.

2. halvleg er på en måde mere lige, men Hinnerup har ikke de store chancer udover en repost efter et hjørnespark, eller var det indkast.

Søren "Jeg ophæver tyngdekraften" header majet flot bolden ind på et hjørnespark, rammer fjerneste stolpe og går ind.

Herefter presser Hinnerup mere på og vi begynder at forsvare resultatet og spille på omstillinger.

På et ligegyldigt indkast, taber en Hinnerup spiller hovedet. Han mener der var frispark. Taler sig til dobbelt gult og dermed rødt.

Det giver os et lidt større overtag. Hinnerup begynder at virker frustreret og dommeren gider det ikke. Mod kampens slutning får Kenneth en frispilning foran feltet fra Lund på kanten.

Hvidberg kalder på den og Kenneth spiller den flot videre med hælen... WOW! Hvidberg er fri foran mål, er lidt presset men laver en ringe afslutning. Heldigvis var det den rette skuespiller der blev sat i situationenen, Hvidberg falder, straffe og udvisning til Hinnerup spilleren. Det var han pænt utilfreds med, troede et øjeblik at der var optræk til ballade.

Anden Hinnerup spiller, den langhårede nr. 8, føler behov for at udtrykke sig. "Han er ikke bedre" får han sagt. Gult kort.

Sikker scoring på straffe af Lund. Kampen fløjtes af lige efter.

3-1 til Virup, "Kom så de hviie".

Lasse melder at hvis Lund bliver topscorer, så holder vi afslutning på Flammen.