:
0
Udekamp mod Skt. Klemens/Fangel IF 4

En varm og fugtig aften i Fangel, hvor vi ventede længe på at omklædningsrum blev åbnet, så en del valgte at klæde om i det fri. Opvarmning blev individuel af den grund. Taktikken var at vi skulle vente med at presse fra midten, således at vi holdt midtbanen kompakt.

Kampen startede meget lige med angreb fra begge hold, der bølgede frem og tilbage, og hurtige igangsætninger der betød kontra angreb begge veje. Vi havde dog dygtighed til at afvise såvel op gennem midten og på fløjene.

Kontraspil gjorde dog at vore kæder blev trukket mere fra hinanden, hvilket satte et stort pres på vores midtbane.

Omkring 2/3 inde i 1.ste halvleg lavede Ulrik H et gennembrud i højre side og lagde uselvisk bolden på tværs til en fremstormende Bo der med lethed kunne dirigere bolden i det tomme mål.

I pausen blev, sammen med et par ud/indskiftninger, aftalt at vi skulle køre på, i forventning om at SKFiF ville presse for en udligning. Og kort efter pausen, driblede Ulrik op fra midterlinjen og da ingen gik rigtigt til ham, kunne han ligesågodt score. 2-0 knækkede i nogen grad SKFiF’s moral. Vi afviste gang på gang deres modangreb, og  vi havde de fleste målchancer i 2.halvleg, hvor Ulrik scorede til slutresultat 3-0 ca midtvejs.

Sejren var et resultat af gode præstationer, i alle kæder, men Ulrik blev valgt til Kampens spiller med mere end halvdelen af de afgivne stemmer.

Straks efter kampens slutfløjt startede regnen og tordenvejr, men vi sad under halvtaget, sammen med den medrejsende supporter og nød sejren og et par øl.