8
:
4
U11 kamp Rungsted-Hørsholm - Rødovre FC
2. kamp i 2. runde Mod Rungsted. En klub vi altid gerne ville slå. Vi havde i forvejen hørt lidt om at der var sparet spillere i andre kampe, så de kunne toppe deres hold mod os. Om det var helt rigtigt, er her bagefter lidt uvist, da de spille mæssigt ikke var meget bedre end i første kamp. Holdet var nu sammenspillet i kæderne med de tre debutanter inklusiv. Dog ønskede trænerteamet ikke, at tage unødvendige chancer og satsede derfor også på stabilitet i angrebet med de normale kæder, Angreb: Benjamin-Hugo og Astrid-Marcus. Backer: Frederik-Magne og Aiden-Kian. På mål var Jonas fast i hele kampen. Et slagkraftigt hold! I første periode bruger vi lige på at se hinanden an og kommer først foran efter 6 minutter. Til gengæld skal vi kun bruge 7 sekunder på at komme på 2-0 efterfølgende. To mål af Marcus med flot assist fra Astrid. Rungsted svarer igen og reducerer efter knap et minut. 2-1. Vi kan heldigvis gå til pause foran med 3-1 efter Hugo får prikket hul på bylden efter en del chancer og efterfølgende stor frustration for ham selv. Sådan er det en gang i mellem, men så længe vi kommer frem til chancerne, skal vi nok score før eller siden. Det beviste Marcus igen i begyndelsen af 2. periode. 4-1 efter god assist fra vores måske nye assistkonge, Kian? 2. periode slutter med en føring på 6-1 til os, hvor jeg simpelthen lige bliver nødt til at nævne Aidens fremragende langskuds mål helt oppe, hvor den ikke kan sidde længere ude! Den så ingen før den sad dér! Klasse! Op til 3. periode var der plads til at eksperimentere... Vi gik ned på tre backer, som skiftede indbyrdes, Aiden, Frederik og Kian. Det løste de rigtig fint. Da vi havde fået Sofie klar til et par skift blev hun sat sammen med Magne, så kæderne nu hed; Magne-Sofie, Marcus-Astrid og Benjamin-Hugo. Men var det for satset? For 3. periode var knap igang før Rungsted reducerer til 3-6 næsten direkte på faceoff. Spillet 5 sekunder og måske unødig spænding tilbage i kampen...? Det var så ikke tilfældet for selvom vi spiller 2-2 i sidste periode slutter kampen 8-4 til os, som var både resultat- og spillemæssigt fuldt fortjent. Igen en meget stabil indsats af hele holdet!