5
:
5
U11-Kamp - Rødovre FC Vs. Næstved Dragons
Endnu en spændende kamp mod Næstved og debut til Sofie! Oplægget til kampen bestod i, at vi skulle "op på tæerne" og være klar fra start! Umiddelbart havde vi en logisk fordel i at Næstved kom direkte fra kampen mod IF 62, som de (måske noget overraskende) "kun" havde vundet 6-0. (Det skulle så senere vise sig, at IF 62 har udviklet sig som hold 😄) og i oven i købet kun var fire spillere + målmand. Jeg er dog bare ikke sikker på, at det på det her niveau, umiddelbart ER en fordel? 🤔 Derudover var der fra trænerteamets side lagt op til (nogen vil måske sige; endnu en gang😉) at spille sammen. Nogen havde hørt efter, for vi kommer foran 1-0 efter tre minutter efter en jævnbyrdig start. Vi kommer dog hurtigt ned på jorden igen og bagud 1-3 på knap tre minutter. 1-2-målet scoret 4 sekunder efter udligningen!! Man kan vel tillade sig at sige, at vi snorksov og glemte aftalen, om at gå ind og lukke ned for skud. Heldigvis reducerer Hugo, med assist fra Benjamin, to minutter før pausefløjt. Et særdeles vigtigt mål og vi lever igen! Anden periode vinder vi 2-1 og er derfor på 4-4 på to forrygende mål af Astrid og Frederik, men lad det bare være sgt med det samme; Det kunne lige så godt være gået den anden vej, men der bliver udvist gå-på-mod og kampånd fra alle. Inden tredje periode ytrede undertegnet et ønske om at komme foran. Det ønske gik i opfyldelse med endnu et pragtmål af Frederik til stillingen 5-4. Vi skulle muligvis også have ønsket en sejr for med knap tre minutter udligner Næstved til kampens resultat 5-5. En god indsats af alle mod et hold, hvor vi godt kunne have håbet på en sejr, men med uafgjort kunne ingen røre os på førstepladsen!🏆