2
:
6
TSI - LIF

fantastisk god kamp!  Vi var suveræne , og var så klar fra 1. Minut,  måske pga  vi fik en flaske gammeldansk, ved samling før kick offf. I rundkreds på banen.

og vi  førte sørme 2 - 0, på saksesparksmål af  henholdsvis Kim og René,( endda med venstre ben, ), efter 3 minutters spil. pga, vi var antændt!

men  .. vi blev desværre overtrætte, efter heroisk indsats,  og de scorede 6 mål i overtiden, desværre.

Der var lagt 17 yderligere minutter til, og det var pga., at dommeren syntes LIF trak  tiden, for ikke kom yderligere bagud end de 2-0,  de var bagud, på det tidlige tidspunkt i kampen

Der var LIF, i chok, over vores spil, som mindede om manchester city (, på citys gode dage)