:
2
træningskampe

Rigtig fin kamp af Åbyhøj pigerne, hvor der blev spillet flot fodbold.
Vi sad på spillet hele kampen og kom fortjent foran 1-0 ved Ella. Vi havde mange chancer og blandt andet en drøn på overliggeren af Astrid, men der stod kun 1-0 ved pause. Alma havde ikke haft meget at lave i målet.
I 2. halvleg var billedet det samme - Åbyhøj havde bolden mest og mest farlige. Ester scorede et flot solo-mål efter at have tacklet bolden fra en modstander og løb alene mod mål. Halvvejs i 2. halvleg skulle kampen havde været lukket men Alma brændte en friløber. I stedet kom der et flot langskud fra Helsted - og med 5 min. igen stod der pludselig 2-1. Til sidste kiksede organisationen - og alle ville afgøre kampen, så Åbyhøj blev fanget i en omstilling - og med 30 sek. igen udlignede Helsted på en friløber.
Mange vidste gode takter. Ester spillede en flot kamp i forsvaret, Liva fik lavet mange fine afleveringer, Astrid løb trætteligt, Ella havde mange gode driblinger og scorede et fint mål. Silke var med i mange angreb med gode afleveringer.
En god kamp vi burde have vundet

I 2. kamp mod Grundfør blev det til et 3-0 nederlag. Egentlig ufortjent ud fra spil, men Grundfør var skarpere foran mål og scorede på deres chancer. Vi spillede fin fodbold og havde mange lige-ved-og-næsten. Havde også et par store chancer som blev skudt ved siden af. Den sidste aflevering manglede i denne kamp.

Men to fine kampe, hvor pigerne fightede godt, og særligt fik spillet flot sammen