1
Taulov-Skærbæk IF - Bramdrupdam GIF

Endnu en sejr i hus.

Så blev det mandag igen og Coach Christian´s trupper skulle atter i kamp. Allerede i omklædningsrummet var det en nærmeste oprøret stemning.

Flere havde set holdopstillingen og lagt mærke til at Thomas Dinnesen var sat på den defensive midtbane. Hvilket ikke var gået ubemærket hen. Rygterne siger, at Coach Christian havde modtaget et opkald inden holdopstillingen ang. Dinnesen´s plads på banen.

I fraværet af Claus ” Lightning” Fink og Lars ”Roadrunner” Pedersen, var Christian Olesen og Kristian Rønbjerg sent ud på kanterne.

Coach Christian lagde taktikken frem. Målet var klart, en sejr i dag og oprykningen var i hus.

Kampens modstander var i dag Bramdrupdam, der i dagen anledning havde lavet det til et far/søn arrangement. I hvert fald for nogle stykker, ellers havde de ikke kunne stille hold.

Kamp blev fløjtet i gang og bolden givet op.

Efter ca. 10 min. bryder Bramdrupdam gennem midtbanen og forsvaret og kommer foran 1-0.

Ikke godt, slet ikke godt.

Bolden bliver givet op igen. TSIF presser på og bolden bliver spillet godt rundt. Rønbjerg følger bolden op af venstrekanten og kommer ind banen. Videre til Hans som spiller Klaus J., tilbage til Hans, hvorefter den til sidst ender tilbage ved Rønbjerg som finder den lille kattelem mellem målmanden og stolpen. Udlignet 1-1.(Målscorer: Kristian Rønbjerg)

Halvlegen nærmede sig og TSIF fortsætter presset. Ca 5. min. før halvleg, målspark til Bramdrupdam, målmand ud til en markspiller, hvilket Klaus J. havde set. Markspilleren ville i panik sparke bolden væk, men Klaus hopper frem og ”skyder” maven frem, hvorefter bolden triller inden foran Bramdrupdams mål. Tilfældigvis står Jesper (MOM) foran målet. BUM.

2-1 til TSIF. (Målscorer: Jesper)

Hvilket var stillingen ved halvleg.

2. halvleg starter TSIF, hvor de slap. Bramdrupdam blev forsat presset og de kom ikke rigtig til nogle chancer.

Til gengæld var der friske kræfter på spil hos TSIF. Lige inden pausen havde Coach Christian sat en ung ”upcoming” spiller på banen ved navnet Matthias Bossen.

Bossen var sat på en back, men havde så meget drive at han ikke kunne stoppe med at løbe, hvilket han kvitterede med en kasse efter et godt opspil fra TSIF-drengene.

3-1 (Målscorer: Matthias Bossen)

Men TSIF-spillerne var ikke færdig endnu. Efter endnu et godt opspil, kom bolden til Klaus J., som ser Christian Olesen komme i løb mod målet. BANG.

4-1 (Målscorer: Christian Olesen)

Slutfløjtet lød. Sejren var hus. Oprykning er en realitet.

I morgen (mandag d. 7. okt.) er årets sidste kamp med Sjølund IF. En sidste sejr inden der er vinterpause, kan komme i hus i morgen.