:
2

Skrevet af Uffe

Stokehagen vs. OA

Efter sæsonens første nederlag i kampen imod Vikingen i ugen forinden, skulle der igen point pp kontoen.

Valby Park lagde endnu en gang "græs" til dagens kamp imod OA fra den nederste halvdel af tabellen. Derudover stillede Stokehagen i noget nær stærkeste opstilling med flere prominente navne tilbage (red. mest bare Laust).

Janek stod i buret og foran ham lå Laust og Bloch. Midtbanen bestod af undertegnede i venstre, Lasse i midten og Felix på højre. Helt fremme lå Morten. Stenberg og Stefan indtog bænken.

Men selvom der i medierne op til kampen havde været meget fokus på særligt en spiller, Lasse, der havde gjort det fremragende på transfer markedet op til kampen, så var det Laust Berthelsen, der løb med overskrifterne. Han styrede spillet fra kampens start. Fra bagkæden splittede han flere gange modstanderholdet fra hinanden med sine giftige bolde i dydben. Modstanderholdet gav ham kaldenavnet Den røde Pirlo. Og efter en lidt usikker Stokehagen start var det da også Laust, der med sit overblik og et William Kvist langt indkast, sendte Lasse afsted bag fjendens linjer. Og Mr. Assist fandt sikkert Felix, der skudfintede sig til et frit mål.

5 min: 1-0 til Stokehagen.

OA havde dog ikke tænkt sig, at indtage rollen som underdog uden kamp. Og efter 10 min fik de udlignet.

10: 1-1

Ingen husker målet og umiddelbart efter blev jeg pillet ud.

Stefan rykkede ind på toppen og Morten faldt ned på kanten.

Steenberg afløste Lasse på central midt.

Stokehagen famlede stadig efter favoritrollen, men OA blev heller aldrig rigtig farlige.

Men den Røde Pirlo(DRP) var slet ikke færdig.

Han huskede flere kampe fra sæsonen hvor en føring ved halvlegen havde ført til en noget nonchalant 2. halvleg og i sidste ende resulteret i pointtab. Men sådan skulle det ikke gå i dag, hvis det stod til DRP. Stokehagen skulle ikke til pause med en føring.

Tydeligt frustreret over et uskarpt OA mandsskab og en storspillende makker i forsvaret(Bloch) var DRP klar over, at han selv måtte trække i arbejdstøjet. Og efter 15 minutters spil opstod muligheden. Røde opsnappede en fuldstændig ufarlig aflevering på tværs af feltet. Han fjernede modstanderen og høvlede den i mål. Eget mål. Laust virkede tilfreds og fejrede sit mål.

15 min: 1-2 til OA.

Umiddelbart efter hev Lasse ham ud.

Fra bænken kunne han se sin plan om at gå til pausen bagud smuldre og for første gang i kampen spillede Stokehagen, OA ud af banen. OA rørte nærmest kun bolden når de hentede den i eget mål.

Lasse var tilbage på central midt og fandt med en aflevering i dybden Felix, der med hælen spillede Stefan fri foran kassen.

2-2

Pause.

Efter den sædvanlige snak i pausen: "de er pisseringe" "bare spil den rundt" "hold den i egne rækker" osv osv var det de samme 7, som startede kampen, der løb ud til de sidste 30 min.

Og efter blot 1 minuts spil fandt Bloch en målsulten Thomas, der bragte Stokehagen foran igen.

31: 3-2 Stokehagen.

Stokehagen fortsatte hvor de slap i første halvleg og kørte flot bolden rundt i egne rækker. Lige indtil Steenberg skiftede sig selv ind igen. Manges MOM kandidat Søren Bloch blev ofret så coach kunne komme ind og slå "vindere" op i banen.

Det var dog ikke nok til, at bringe spænding tilbage i opgøret da resten af holdet holdt et flot niveau.

Sejren blev cementeret med et assist af undertegnede til Thomas, der bankede den ind i midten af målet.

47 min: 4-2 Stokehagen.

Lasse og Felix lukkede og slukkede med en indøvet frisparksdetalje og endnu en hælaflevering til slutresultatet

5-2 til Stokehagen.

Lasse vandt for en gangs skyld ikke MOM, men til gengæld alles hjerter da han gav øl efter kampen.

Til alles overraskelse var det heller ikke Laust, men i stedet nyindkøbet Thomas der løb med hæderen.