2

Skrevet af Lasse Elleby - Man of the Match.

Kamp Referat fredag d. 14 april 18.40 Stokehagen FC - DBE 2011

Så kom dagen endelig, længe ventet!! Første kamp i en sæson i A rækken og oprykkerne fra Stokehagen skulle vise sig som værende en for stor modstand for DBE som måske står for "De Bare Elendige".

Stoke stillede med følgende opstilling 2-3-1 Målmanden: Bakmand Forsvaret: Søren og Steenberg Midtbanen: Lasse, Phat(ekstra) Og matias(debut) Angrebet: Flemming Bænken: Rune(debut👏👏) og Uffe

1. Halveg Vi starter ud med suveræn bold omgang undertegnede fanger bolden i angreb og finder Flemming i en smuk dybdegående aflevering imellem to forsvarsspillere , Flemming tjutter den ind til 1-0.

2-0 målet kommer efter en meget hård lang " aflevering " fra Steenberg mod hjørneflaget, undertegnede jagter bolden til stor frustration for forsvaret. Bolden nås og i samme øjeblik afleveres til Flemming som er trådt to skridt bagud væk fra forsvaret og lopper bolden forbi målmanden. Efter 24 minutter får flemse årets første Hattrick efter assist fra Steenberg. 3-0 til Stokehagen og det lugtede af flere mål .

Det blev det også til, da vi to minutter senere uheldigvis bringer bolden i eget net . Matias laver et selvmål i sin debut som fast stoke spiller.... Av. Det blev dog en smule glemt da DBE selv vælger efter hårdt press at lave et endnu flottere selvmål 2 minutter senere. 4-1.

2. Halvleg

Vi kommer lidt skidt fra start og har mistet lidt bold omgang på midtbanen og laver flere fejl. Det resulterer i endnu et selvmål denne gang Søren. 4-2. DBE kunne tydeligvis ikke selv finde målet og havde brug for hjælp! Tak Søren, skulle det lyde.

Kort efter vinder vi momentum og laver et flot kontraspil som resulterer i en skærmet assist fra undertegnede til Phat som scorer til 5-2.

Dagens (årets) mål skulle komme fra min egen lillebror, og bliver da også det mål vi husker fra i aften(selvmål glemt). En lang bold fra Bakmand lander foran fødderne på Matias, først ligner det at den løber fra ham, men den nås og bankes i krogen med et halvliggende vrestspark fra 30m. Wow⚽😱