:
0
Sandby - TGB

Så kom drengene på vinderkurs igen med en sikker 7-0 sejr over TGB.

Holdet var dominerende kampen igennem, og styrede spillet i 1. halvleg og var sikkert foran 2-0 ved pausen, hvor det kun var Andreas Christiansens gule kort i det 30. minut der gav panderynker hos træner Niels Hansen, der i øvrigt for en sikkerheds skyld var trykket i kamptøj, men det blev der i følge ham selv heldigvis ikke brug for.

I 2. halvleg kom sejren aldrig i fare, og holdet sad totalt på spillet halvlegen igennem, og det blev bare en større og større føring som halvlegen skred frem, og sejren med 7 mål var helt fortjent, og bringer holdet tilbage på en sikker 2, plads,