6
:
7
Pokalkamp mod Sons of hothouse

Fredag aften spillede HG/Næstved Dragens herre hold pokalkamp mod Son of Hothouse 🏆

Det var en sindsyg fed og meget tæt kamp

Faktisk så tæt at begge hold scoret 2 mål i hver af alle de 3 perioder og dermed 6 - 6 efter ordenær tid og kampen måtte ud i forlænget spille tid 😱

Og det hele startede med at Dragons kom foran allerede efter 39 sekunder på mål at Noah Vilsted

Men bare 37 sekunder efter fik Hothouse udlignet og så var kampen lige som igang 🤩

kampen bølgede frem og tilbage og begge hold skiftes til at tag føringen

Og i 3 periode begynde intensiteten at stige og i takt med at Dragons fik scoret et par mål og kom foran med 2 mål begynde frustationer at komme hos Hothouse og midt i 3 periode endte med at få to mand udvist på samme tid

Desværre lykkes det ikke for Dragons drengene at få udnyttet den gunstige position de var i og Horhouse fik kæmpet sig tilbage i kampen og med bare 1 min. og 24 sek. fik de udlignet til 6 - 6 og kampen måtte ud i forlænget spilletid 🫣

I overtiden havde begge hold flere store chancer og efter 8 min og 14 sek. lykkes det desvære Hothouse at få skoret det afgørende mål til 6 - 7 og dermed tog sejren og er videre fra første runde at pokal tuneringen

Det kan godt være at Dragons endte med at tabe kampen til aller sidst og nu er mega skuffet, men hold op de kan godt være stolte af deres præstation 💪

Det var en kamp med et hold bestående af flere spillere fra U17 holdet som i den sæson vi nu har taget hul på skal spille kampe for fremadrette

Trænerne Allan og Troels ser virkelig positivt på det der venter i den kommende sæson og de tror begge på at det nok skal blive rigtig godt

Det de så i kampen og den måde spillerene virkelig gik på banen og var der for hinanden og i det store hele holde de aftaler der var lavet før kampen er noget de ser meget positivt på 😄

Og så var det så fedt at se hvordan de erfarende spillere gik forrest og viste vejen for de nye unge mennesker

Og en specielt tak skal lyde til Renè som virkelig gik forrest og guidet hele holdet men iser de unge fik stor gavn af ham 👍

Her til sidst skal lyde en KÆMPE TAK til publikum som virkelig fik skabt en fed stemning i hallen 🥳🤸🎉

Aldrig er der blevet spillet en floorball kamp i HG med så fedt et heppekor og det var med til at gøre det til en af de fedeste floorball kampe der er spillet i klubbens historie 🐉❤💙🐉

Og sidst men i den grad ikke mindst skal lyde et stort tillykke til unge Jeff Målmand som endte med at tage titlen som kampens spiller

Det er spillerne der har stemt og han fik 46% af stemmerne og det er så fortjent at Jeff tager den med

Jeff stod en sensyg god kamp og han var en sikker sidste skanse på målet   👏👏👏

1. periode
Noah Vilsted
Mål
David Fredborg Gudiksen
Goal_6
1'
1'
Goal_6
Poul
Mål
Kasper
7'
Goal_6
15'
2. periode
3'
Goal_6
Poul
Mål
Daniel
5'
Two_min_penalty
Patrick
2 minutters udvisning