:
23
Pokalkamp mod Kjellerup

Hvad lært vi af kampen imod Kjellerup:

1. Timing af udskiftninger skal blive bedre. Nogle gange er min mavefornemmelse før kamp meget præcis som den var med eksemplet Mikkel Bang – han skulle have været ud i startet af 2. halvleg eller slutning af 1. halvleg for vi fik det bedste ud af forsvaret. Der blev også lavet en del panik udskiftninger i midten af 2. halvleg fordi det ikke fungeret og vi fik 2x2 min.
  2. Bredden af angrebsspillet var ikke godt nok. Det blev meget de 3 bagspiller og stregens spillet forgik omkring og det resulteret i at vi fik omkring 5 fløj skud hvilket er meget ærligt da vi har nogen stabile fløje.
  3. 2. Bølge presset skal forbedres. Vi brugt nogle gange det stor kryds i 2.bølgen og fik nogle gode muligheder, men vi valgt desværre også at kaste en del direkte bolde ned fra egen banehalvdel i stedet for at lave 2. bølgen enten skal vi blive bedre til kaste direkte eller som jeg fortrækker så køre vi 2. bølge meget bredt og direkte med 3-4 aflevering oppe af.
  4. Overvejelse find en til hjælpe med keeper. Timing med keepers ind og udskifter er svær at læse og kan godt bruge lidt hjælp til dette – Munk spillede en rigtig god kamp, men timing af hans udskiftning skal være bedre og jeg vidste godt på forhånd at han ikke kunne levere i 2x30 min og skulle have Ismael ind noget før mave fornemmelsen sagde start 2. halvleg, men stolet på Ismael da han sagde Munk skulle blive inde.
  5. Humøret holdet sig i top næsten hele vejen igennem. Start 2. halvleg faldt humøret lidt der var ikke samme tænding m.m kan det være fordi jeg valgt at stille med nogle trætte spiller og skulle have forsat som vi sluttet 1. halvleg? Det er da en overvejelse der skal tages op!!
  6. Seriøsitet og tænding var der fra start. Den her gruppe gutter skal man ikke være nevøers for hvis der bliver fjollet lidt under team talk og man kan nemt rette fokusset tilbage på håndbold spillet. Det er mening at det skal være sjovt at spille håndbold, men alle er enig om at vi skal gå til stålet når vi samlet ud afset om det er træning eller kamp og især en kamp hvor modstander står på papiret til at være bedre ind os.
  7. Kampen som helhed. Kampen er godkendt vi kunne se hinanden i øjnene som vi lovet hinanden før kampen. 1. Halvleg leveret vi et højt forsvars niveau, men angreb halet lidt bagud og 2. halvleg havde vi en død periode hvor vi ikke fik snakket sammen i forsvaret hvor min konklusion bunder ud i at der blev udskiftet på forkerte tidspunkter med nøgle spiller. Angrebet fandt vi aldrig rigtig skuddene og til tider ført vi bold for meget op selv i stedet for at bruge hinanden. I perioder kommer vi til chancer ved brug i hinanden i opspillet og der et par gange hvor vi splittet deres forsvar ad. Så vi kan godt spille os til gode chancer vi skal bare også have fokus på hvad der kommer efter gennembruddet og få lagt bolde uden om ham.

Næste kamps hold bliver sat søndag aften.