6
:
3
MIF vinder med 6-3 mod TSI tirsdag den 10. september 2024

MIF vandt med 6-3 (5-1, 1-2) mod TSI tirsdag den 10. september 2024 i Valby. Vi var spillestyrende mod rækkens bundhold og reelt var vores sejr ikke truet på noget tidspunkt.

Vi hurtigt foran med 2-0 først en dyb stikning fra Ole til Erik som afsluttede sikkert. Kort tid efter havde Ole endnu en målgivende aflevering til Per som scorede flot fra en spids vinkel. I en meget blæsende kamp så fik modstanderens bedste spiller som lavede et hattrick i kampen reduceret kort tid efter til 1-2 på et godt langskud.

Vi svarede godt igen og kom nemt til en del chancer. Hans Henrik kom godt til baglinjen og afleverede skråt bagud til Erik som scorede til 3-1. Herefter scorede Per sit andet mål til 4-1 på en ripost efter et skud udefra fra Lars Bjørn. Lige før pausen i et kontraangreb spillede Hans Henrik med en dyb aflevering Erik fri som scorede til 5-1.

Ved pausen var vi foran med 5-1. Og med vinden i ryggen startede vi sikkert i 2. halvleg. Det blev 6-1 for os da Erik efter et indkast og oplæg fra Per fra sidelinjen sparkede bolden direkte i mål.

Herefter blev det en noget rod indsats fra vores side og vores modstander fik reduceret 2 gange på 2 flotte frisparks scoringer til 2-6 og 3-6.

Jakob Bo stod på mål anden kamp i træk. Og gjorde det igen fornemt. Vi var 8 mand til kampen så vi havde Claus som vores primære udskifter. Claus kom ind og hjalp forsvaret som var bestående af Ole, Lars Bjørn og Per.

Vi havde Hans-Henrik og Erik på midterbanen og Peter på toppen.

Et par store chancer til Peter som ikke blev udnyttet og i 2. halvleg hvor Peter glimrende havde spillet Erik fri til en 2 mand fri løber for Erik hvor bolden i medvinden desværre løb for langt og ikke nåede frem til Hans Henrik.

Vores næste kamp er tirsdag den 24. september 2024 i Valby kl. 18.25 mod topholdet fra Brandvæsenet. Der spilles igen på kunstgræsbane nr. 44 mødetid kl. 18.50 udenfor omklædningsrummene (vi sætter pris på at vi klæder om sammen i fællesskab). Vores modstander spiller i lilla/gul trøjer.

Mads Thuesen er tilbage fra på ferie og tager dermed igen målmandsposten.

Øl/sodavandsmand til næste kamp er Ole Sommer.