3
:
6
MIF - TSI

En kamp hvor vi er rigtig godt med, på nær de første 5-8 minutter, hvor vi desværre lukker to mål ind. Henrik får reduceret til 2-1, men i resten af halvlegen laver vi nogle dumme opdækningsfejl og ender med at være bagud 5-1 ved pausen. Desværre slog Måljørgen sin lillefinger og måtte skifte med Henning i 2.halvleg. Det gav lidt mere fart ude på banen at få Jørgen ud af målet og i 2.halvleg har vi bolden mindst lige så meget som MIF og ender med at vinde halvlegen med 2-1. Henrik stod også for vores to mål i 2.halvleg, så et flot hattrick (2 af målene direkte på frispark) af Lastein denne regnkolde aften i Valby. Specielt i 2.halvleg får vi faktisk spillet noget god fodbold til tider og hvis det kunne være niveauet i flere halvlege, så ligger der flere halve eller hele sejre og venter på TSI.