17:30 - 18:25 onsdag 21. jun
3
:
10

Så blev det til et stort nederlag med 3-10  (2-7, 1-3) for MIF Masters onsdag den 21. juni 2023 i Valby mod Brandvæsenet.

Vi var kun 7 spillere til kampstart da Ole havde taget en tur til Kløvermarken og først kom frem midt i første halvleg. Ole var stærkt savnet til at stabilisere vores forsvar. Noget letsindigt var vi startet med en 2-3-1 opstilling som blev hårdt straffet af Brandvæsenet, men efterfølgende fik vi mere styr på det når Ole indtog den centrale midterforsvarsposition.

Lars Henrik Christensen havde taget plads i målet, Mange tak for hjælpen, men det var svært når Brandvæsenet fik en del åbne chancer.

Brandvæsenet kom hurtigt foran med 1-0, men derefter havde vi en god periode hvor vi bragte os foran med 2-1 inden Brandvæsenet overtog spillet og kom foran med 7-2 ved pausen.

Vi fik spillet en langt bedre anden halvleg som vi tabte med 1-3 og dermed slutresultatet 3-10.

Vores 3 mål alle scoret af Erik. Med 1-1 efter et godt indkast fra Flemming. Det blev 2-1 efter en god stikning fra Martin Pouslen og så 3-10 efter en god aflevering fra Lars Pedersen.

Claus og vores gæstespiller Jakob spillede en brav kamp som vores backer. Og vores anden gæstespiller Martin Poulsen var en glimrende midtbanespiller sammen med Lars Pedersen. Meget brok under kampen som gav et gult kort til Martin.

Øl/sodavandsmand til næste kamp mandag den 26. juni er Søren Büchmann Nielsen.