17:30 - 18:25 tirsdag 3. sep
1
:
3
MIF Masters vs. LIF. MIF taber med 1-3 ude mod Lufthavnen tirsdag den 3. september 2024

Den sædvanlig hårde fysiske kamp mod Lufthavnen som vi taber med 1-3 (1-2, 0-1). Vi havde spil nok men diverse bold tab gav LIF mulighed for at score to mål hurtigt efter hinanden og bringe sig foran 2-0.

Vi fik reduceret til 1-2 da Lars Pedersen spillede Erik fri til en fri løber hvor Peter J fik trukket deres forsvarsspiller med sig så Erik kunne afdrible målmanden og score.

I slutningen af første halvleg havde Erik en batalje med modstanderen nr. 10. Begge fik gult kort og var ude i 5 minutter. Erik blev udsat for voldstrusler fra modstanderen det blev påpeget på stedet og efter kampen men dommeren havde hverken set eller hørt noget så det får ingen konsekvenser. Om jeg så har lyst til at spille mod Lufthavnen igen da det ikke er første gang at den samme spiller kommer med samme trusler, det tvivler jeg meget på.

Jakob Bo Larsen stod på mål for os og leverede en solid indsats. Hans-Henrik var desværre ikke i stand til at komme til kampen så vi havde Claus som vores primære udskifter. Claus kom ind og hjalp forsvaret som var bestående af Ole, Lars Bjørn og Lars Pedersen.

Vi havde Bjarne og Erik på midterbanen og Peter på toppen.

I første halvleg skabte vi en del chancer med langskud af Lars Pedersen samt et par frispilninger til Peter inde i feltet og et nærgående forsøg fra Lars Bjørn. Bjarne kom også frem til nogle forsøg.

I anden halvleg fik modstanderne scoret til 3-1 og de var generelt farlige i deres angreb. Men, igen i anden halvleg havde vi en del spil og skabte også en del chancer som kunne have ført til scoringer. Ole havde et godt langskud som ramte stolpen og Lars Bjørn havde en åben hovedstødschance efter et fint hjørnespark fra Lars Pedersen.

Vores næste kamp er tirsdag den 10. september 2024 i Valby kl. 19.20 mod TSI. Der spilles denne gang på kunstgræsbane nr. 44 mødetid kl. 18.50 udenfor omklædningsrummene (vi sætter pris på at vi klæder om sammen i fællesskab). Vores modstander spiller i blå trøjer. I foråret vandt vi med 7-1 mod dem.

Mads Thuesen er stadigvæk på ferie så det bliver Jakob Bo Larsen som igen tager målmandsposten.

Øl/sodavandsmand til næste kamp er Hans-Henrik Thomsen.