18:25 - 19:20 tirsdag 24. sep
2
:
1
MIF Masters vs. Brandvæsenet. MIF vandt med 2-1 mod Brandvæsenet tirsdag den 24. september 2024

MIF vandt med 2-1 (1-0, 1-1) mod Brandvæsenet tirsdag den 24. september 2024 i Valby. Det var første gang af vi vandt over et af rækkens to tophold. Vi havde godt styr på Brandvæsenet og gav dem reelt ikke mange chancer. Brandvæsenet var måske ikke i stærkeste opstilling, men var stadigvæk en god sejr for os og ganske velfortjent.

Det blev 1-0 hurtig i første halvleg efter presspil så erobrede Ole bolden og fik spillet Hans-Henrik fri som scoret sikkert.

Vi skabte en del chancer i første halvleg. Erik havde 2 skud tæt forbi mål på gode afleveringer fra Per og Ole. Peter Jørgensen havde en stor chance foran målet.

I anden halvleg var vi igen spillestyrende og havde flere chancer. Erik havde med det samme et skud fra midten af banen som blev tippede lige oppe over overliggeren. Modstanderne skabte ikke rigtigt noget, men fik udlignet til 1-1 på en afslutning som ramte Per og gik i en høj bue over Mads i målet.

Flemming havde et godt hjørnespark som Erik havde et godt hovedstød lige forbi målet. Med 3 minutter tilbage kom det afgørende mål til os med 2-1. Ole spillede Per fri midt på banen og Per trak ned mod målet og skød et skud som målmanden halvklarede og Erik scorede direkte på reposten.

Mads stod en glimrende kamp i målet. Lars Bjørn, Ole og Per styrede sikkert forsvaret. På midtbanen havde vi Hans-Henrik og Erik samt i 2. halvleg Flemming. I angrebet spillede Peter og blev til sidst i kampen afløst af Erik.

Vores næste kamp er sæsonens sidste kamp onsdag den 2. oktober 2024 i Valby kl. 18.25 mod RIF. Der spilles på kunstgræsbane nr. 43 og mødetid kl. 17.55 udenfor omklædningsrummene (vi sætter pris på at vi klæder om sammen i fællesskab). Vores modstander spiller i blå trøjer.