17:30 - 18:25 mandag 26. jun
4
:
3

God sejr på 4-3 for MIF Masters mandag den 26. juni 2023 i Kløvermarken mod Man B&W
Så fik vi en god sejr på 4-3 (2-3, 2-0) for MIF Masters mandag den 26. juni 2023 i Kløvermarken mod Man B&W. Det var så revanche for vores 0-1 nederlag i starten af sæsonen hvor modstanderne scorede i sidste minut af kampen.

Vi meget heldig med vejret i betragtning af der var varslet uvejr over København mandag, Det var heldigvis regnet af inden kampstart og hele kampen blev afviklet i tørvejr. Kampens dommer havde besluttet af flytte kampen fra græsbane 50 til kunstbane 44. Lidt irriterende at få beskeden i sidste øjeblik da halvdelen af holdet var kommet helt ud til den forventet bane. Men, i den sidste ende var det et godt valg af kampen blevet spillet på kunstgræs. Det giver et meget bedre spil.

En stor tak til Claus for at tage øl og sodavand med til kampen da den udpeget øl mand meldte afbud med kort varsel om eftermiddagen.

Vi var 8 spillere til kampen så det var godt at have vores gæstespiller Jakob med endnu engang. Det gav mulighed for pauser undervejs.

Flemming stod på mål i Sørens fravær og gjorde det glimrende og fik i løbet af kampen styr på sine udspark.

Ole var her og der alle vegne og blev godt støttet af Lars Pedersen, Claus og Jakob som backer.

Bjarne var meget omsorgsfuld og tog de defensive pligter på midtbanen når Erik blev hænget for langt frem på bane.

Peter var effektiv angriber og scorede sikkert til 2-1 på en assist efter gennemløb af Erik på en lang aflevering fra Lars P. Vi var kommet foran 1-0 tidligt i kampen på et Sommer mål hvor Ole spillede Erik fri til scoring. Modstanderne udlignede til 1-1 på et fremragende langskud og kom på 2-2 og 3-2 til en føring for dem ved pausen. Første halvleg var Man B&W meget kontrollerede på bolden og kom til en del chancer.

I anden halvleg havde Man B&W bolden mest, men vi var langt mere struktureret og reelt fik de ingen chancer. Vi var presset i 5 minutter hvor Bjarne havde fået et gult kort.

I slutningen af kampen kom så vores scoring til 3-3 da Erik forfulgte en dårlig tilbagelægning fra modstanderen og fik sparket bolden inden under målmanden. Med 5 minutter igen kom så vores sejrsmål til 4-3 hvor Erik med et godt placeret hovedstød scoret på Bjarnes glimrende hjørnespark.

Næste kamp er mandag den 14. august 2023 sørg venligst for at melde til jer kampen og de øvrige kampe i efteråret. Øl/sodavandsmand til næste kamp udpeges når der er flere tilmeldte.