4
:
1
Liga 2A. EGIF FC Sydvest
Sikke en dejlig dag...... Taktikken blev holdt, spillerne knoklede fra start til slut og ret beset burde vi nok have vundet med en 3-4 mål mere end resultatet fortæller :) Vi startede kampen stærk og efter blot 3 minutter sætter Simon en lang aflevering op ad banen som resulterer i en friløber til Magnus der ikke svigter og bringer os foran 1-0. Efter 16 minutter sætter vi spillet i gang hurtigt på et indkast hvor Fillip sender Victor op ad kanten og han søger ned og lægger bolden ind til en helt fri Magnus der kvitterer det flotte opspil med målet til 2-0. Efter målet giver vi sæsondebut på A1 til Oliver Jørgensen der blot 120 sekunder efter sin indskiftning på flot forarbejde af David får serveret en kongeaflevering og kan sende bolden i nettet til 3-0. Vi fortsætter det gode pres men lader Sydvest komme lidt tættere på men kort før pausen lykkedes det David at presse Sydvest så hårdt at de sender en bold retur som Oliver opsnapper i hurtigt løb og går ned og scorer til 4-0. 13 minutter inden i 2. halvleg får vi et straffespark imod os da Leon desværre kommer til at røre bolden med hånden og efter at have set den igen på VEO så var den okay. Simon er dog tæt på at snuppe den med desværre scorede de til 1-4! Vi cruiser kampen hjem og har chancer til at kunne lukke den yderligere men alt i alt en fantastisk kamp hvor taktikken lykkedes til fulde. Kampens spiller er ikke nem i dag men i samarbejde med mit team har jeg valgt Oliver Jørgensen da han i dag får debut på højeste niveau og leverer her en mental stærk samt fokuseret og dedikeret indsats. Noah vil jeg dog nævne som næstbedst af mange fremragende indsatser. 3 points, landskamp om lidt....... i dag nyder vi, i morgen arbejder vi videre <3