:
13
Kamp ude mod AB

En kort update fra dagens kamp. Et meget smalt Holte hold mødtes i AB-Hallen i det flotte efterårs vejr. Dejligt at se Olsen og Sune igen – og med det smalle hold havde manageren taget sko med…..

Vi fil en lidt besværlig start – med passivt spille i begge ender og AB foran 4-0 efter 6 minutter. Langsomt fik vi kæmpet os tilbage med et hav af mål fra Jan – der havde besluttet sig for at gå forrest i dag. Manageren kom på banen efter 10 minutter – og levede op til egen målsætning om at kunne løbe frem og tilbage (og så ikke så meget mere).

Da Jan trappede lidt ned, tog Jesper over med mange flotte mål – og fine oplæg. Så en meget fin kamp af J&J. Forsvaret fungerede fint – efter de første 10 minutter – og Larsen var som altid en sikker sidste skanse. Reddede bla. Med 3 straffe redninger ud af 5. – og det sidste lop burde han også have taget…..;-)

Men en god sejr af et hårdt kæmpende hold – der manglede mange af deres kammerater.

Så dem vi savnede, håber vi at se i de kommende uger – og særligt d. 5.11, hvor vi spiller på hjemme bane. Så gå nu ind og tilmeld jer på holdsport, for fanden.

Og Gøling og Felskov kan I ikke give mig en opdatering på jeres skader – samt hvornår I forventer at spille igen.