:
7
Kamp mod Fremad Forsing

Slaget skulle stå mod ærkerivalerne fra Fremad Forsing og med flere afbud fra master-spillere, så holdet bestod af 7 supermaster og 3 master spillere - ja, så var opgaven svær på forhånd.

Og Forsing var da også i deres sædvanlige kedelige effektive humør, som gjorde at resultatet ser lidt vildt ud, men foxen spillede faktisk en rigtigt god kamp og bød Forsing op til både dans og en god fight. Foxen lod sig ikke kue, eftersom dommeren hellere ikke dømte særligt meget..

Men der var et læææænge ventet comeback til Brinkløv, og hvilket et. Med en fantastisk lækker cut back aflevering ved hjørnespark i venstre side, til en fremadstormende Guldberg, der knalder til den og med god forstyrrende hjælp fra Plesner, Kent m.fl. i feltet, var Terry i Forsings mål, chanceløs og foxen havde reduceret til 1-5.

Tak til alle mand for en heroisk kamp og fighter vilje, især tak til Søren for at tage imod tilbuddet om udskiftning i første halvleg hvor han var tæt på at koge over, og tak til dommeren for at fløjte kampen af, da Kent de sidste minutter begyndte at blive rigtig varm på et par Forsing spillere.. 😊😂