17:30 tirsdag 7. mar
6
:
2

Kampen mod Hellebæk var vigtig, idet vi kunne spille os tilbage på førstepladsen med en sejr. Vi stillede op med den sædvanlige 2-back kæde, 2 på midten, 2 kantspillere og 1 angriber, men var slet ikke klar på opgaven da kampen begyndte. Hellebæk pressede højt med 3 mand fra første fløjt og efter 10 sekunder stod det 1-0 til hjemmeholdet – vi skulle åbenbart lige vågne!

20 sekunder efter udlignede vi til 1-1 og herfra blev der forsøgt spillet fodbold under MEGET vanskelige forhold der udviklede sig til en regulær snestorm. Vi havde trods modvind i første halvleg en masse godt kontraspil og kom midt i halvlegen foran 2-1. Vi havde problemer med at få ekspederet bolden ud af forsvarszonen grunden den kraftige modvind og Hellebæk fik med godt presspil udlignet til 2-2 inden dommeren blæste til halvleg.

I anden halvleg fik vi takket være medvinden overtaget og fik tilspillet os til en masse chancer og scorede først til 2-3 på et flot frisparksmål fra højre side, som Emilos dirigerede ind via venstre stolpe. Kort tid efter får vi frispark i venstre side uden for feltet, som Wulff sparker ind ved højre stolpe til 2-4 og så var spændingen til at overse. Vi vinder kampen 2-6 og kunne gå i omklædningsrummet og få tøet tæer og fingre op med et smil på læben.

Flot gået af U13, som endnu engang viste at fighterånd og tro kan give pote – trods en dum start.

Take aways: Vi skal være bedre til at

• føre bolden frem fra målspark
  •  holde bolden inden for egne rækker (undgå boldtab)

Vi indtager nu første pladsen med samme pointtal som Lyngby, som vi spillede 2-2 mod i starten af turneringen, men med bedre målscore i vort favør, så nu skal der holdes fokus for at fastholde førerpositionen.