24
:
21

Kampens forløbe kort:

Vi kommer dårlig fra start og kommer hurtigt bagud med 4 mål før vi får den første scorering. Vi kæmper os stille og rolige ind i kampen og kommer på 4-4, men med generelt frustreret føles om vi bør spille bedre. Vi rammer deres keeper rigtig meget, men står sammentid rigtig godt i forsvaret. Vi får et lille chok da Kristian går i gulvet, men jeg nød til rose hvordan vi kommer videre fra dette. Vi kunne nemt have gået i baglås, men det var som at vi alle var enig ”Okay Kristian er okay! Nu spiller vi!” og det var synligt i 2 halvleg. Vi kommer godt fra start i 2 halvleg og hurtigt får skabet en føring som vi holdt stort set resten af kampen. Vi må ankrende at Harlev ikke bare giver op, men når vi fører med +4 i de sidste minutter af kampen så gav de op.

Analyse

Forsvar:

21 mål imod det er godkendt!! Vi står godt og holder kommunikation hele vejen over i store perioder. Vi får fin juster hvilken fløj vi åbner op for og giver Micheal især rigtig gode forhold. Forsvaret er rigtig og helt klart vores stor styrke lige nu som vi stadig skal arbejde videre fra.

Hvis man skal være lidt kritisk, så skal vi blive bedre på de bagspiller indløbe og hvordan vi løser det bedst muligt fordi Harlev vil rigtig gerne bruge deres streg. Samt streg ryk hvordan får vi byttet af bedre når stregen rykker fra 3er zoner til under 2er imens backen løber under 1er og lige igennem 3er zonen.

Vi fik nogle 2 min. For enten komme for sent eller tackle for hårdt det er okay – selvfølgelig træls, men vil altid heller få dem for det ind at det er for brok. De perioder vi var i undertal løst vi okay.

Kontra

Vi stresser lidt op ad banen i perioder og det vil jeg tage lidt at skylden for fordi jeg presser folk til hurtigt at komme fremad. I perioder er vi dog også gode til at spille bolden op ad og spille hinanden op. Ligesom vi nok også snakker om i Angreb fasen så skal vi skyde bedre.

Angreb

Vi kommer endelig frem til rigtig gode chancer det mest af tiden, men vi brænder alt for meget. Det er som vi var enig om at gøre deres målmand rigtig god, men det er rettet op til på hjemmebane. Næste gang vi møder Harlev skal vi arbejde med at lave et hård pres med en screening og så spil os igennem. Den periode vi gjorde det kom vi letter til mål ind hvis vi brugt den fransk bevægelse. Når vi skyder, så skal vi bruge ”1 sek.” mere på at se hvad målmand gøre ud afset hvem der skyder. Når vi presset ud af i banen og fik opspillet vores fløje så var de endelig rigtig godt skydende så det skal vi gøre noget mere.

De perioder vi er overtalt, skal vi næste gang ”bare” køre et hårdt pres og sætte op vores back til køre på kant eller vi kommer frem til fløj skud hvor fløjen har masser plads at gå på i modsat side af hvor presset starter.

Retur løbe

Harlev vil ikke rigtig løbe med os der var ikke så mange retur løbe situationer.

Stemning / Humør

Stemning var der ikke helt fra starten af. Ved ikke om det var fordi vi kom bagud meget hurtigt eller fordi vi spillede så sent eller en kombination af det hele, men det må ikke ske igen og det tager jeg som træner ansvar for at den del er klar fra første sekundet. Det var lidt stemning i senere i første halvleg, men der måtte godt være mere. 2. Halvleg så var den gode stemning tilbage og jeg tænker at pause snakke hvor vi drøftet hvad vi gjorde nu hjælp meget på det!!

Vi brugt ikke meget tid på dommerne selv om vi kunne være uenig i nogle kendelser, da de gerne vil give folk en 2 min. Pause denne gang.

Jeg kan kun håbe at vi fremad vil lægge fokus når man sidder på bænken på at gear hinanden op på den positive måde

Udskiftninger

Grunden den lille pause vi fik før halvleg på grund Kristians skade udskiftet jeg ikke vores backs som jeg måske skulle have gjort for at bedre bruge deres luft. Ellers synes udskiftninger gik okay. Munk skifter sig selv ud på tidspunkt hvor jeg også selv overvejet om Micheal skulle ind og Micheal havde begyndt at gøre sig klar så det er okay