6
:
10
Jægerspris UFC vs. HG/Næstved Dragons

I dag tog vi huld på sæsons første turneringskamp på udebane mod et velspillende hjemmehold fra Jægerspris UFC

Det blev en svær kamp for HG/Dragons Herre der desværre fik lavet en del fejl allerede fra kampens start og som samtidig ikke formået at udnytte flere 100 % chancer

Og samtidig var hjemmeholdet Jægerspris godt spillende og på trods af lidt manglende fart formådet de at løbe i de rigtige steder på banen og finde hullerne og ydermere være godt skydende og udnytte de chancer de fik

HG/Dragons herre formået ellers at spille lige op med Jægerspris og kun være bag ud med et enkelt mål efter første periode

I anden periode lykkes det dog Jægerspris at sætte ekstra tryk på og de fik bragt sig yderligere foran med et par mål og førte nu med 3 mål ved andens periodes udgang og det var i det heletaget en svær periode for HG/Dragons med flere brande chancer og mange fejl pasninger

I tredje periode første halvdel blev lidt en svær en for HG/Dragons da dommerne desværre mistede lidt grebet om kampen og kom med flere mærkelige kendelser

Det gjorde selvfølgelig at frustationerne begynde at brede sig på holdet

Men på trods af det formået drengene at vende det i sidste halvdel af tredje periode og med et forsøg på et højere pres tog de målmanden ud i flere situationer og fik faktisk presset Jægerspris længere tilbage på banen

Og ved tredje periodes udgang har de på trods af en meget svær start på perioden kun tabt perioden med en enkelt pind og dermed tabt kampen med 4 til et resultat på 10 - 6 til Jægerspris

Der er selvfølgelig flere ting der kan tages med hjem fra kampen og som skal bygges videre på til de kommende træninger

men på trods af resultatet er der bestemt også mange positive ting som kan tages ned hjem i rygsækken

Det er fedt at se den fightervilje som holdet ligger for dagen og på trods af kampens udfald formår at holde den gode tone og gejst hele kampen igennem

og specielt en spiller fik virkelig givet den alt hvad han kunne og er helt sikkert noget han kommer til at mærke i benene dagen der på 😉og selv om han er holdes alderspræsident fik han løbet hele banen tynd og kæmpede virkelig for at holdet skulle komme der fra med æren i behold og derfor også helt fortjent at Dan Fredborg tar titlen som kampens spiller  👍

Godt kæmpet Dan 💪

1. periode
Ulrik
Mål
Goal_6
1'
4'
Goal_6
6'
7'
Goal_6
Markus Jensen
Mål
9'
Goal_6
14'
Valdemar
Mål
Phillip
Goal_6
18'
2. periode
Ulrik
Mål
Leon
Goal_6
5'
7'
Goal_6
Mål
10'
Two_min_penalty
2 minutters udvisning