HG/Næstved Dragons vs. Ganløse Floorball Klub

Få timer før Danmark fik en ny konge 🫅 Spillede HG/Næstved Dragons herre kamp i 2. Division mod Ganløse

Og som næsten aldrig set før i klubben var der hele 17 spiller med til kampen

Det er fantastisk at vi nu er et sted med herre holdet hvor der er så stor opbakning og så mange har lyst til at være med

Men det er selvfølgelig også nogen vi alle lige skal vende os til da det gir kortere tid på banen ad gangen og udskiftningerne skal side lige i skabet

Og det var noget der kunne ses fra kampens start med flere forvirringer omkring bænken og en meget uheldig knæskade til holdes anføre som måtte udgå allerede få minutter inde i kampen 😢

Heldigvis fik de hurtig styr på det og efter at være kommet bagud med to i midten af første periode lykkes det at komme tilbage og få udlignet i starten af anden periode

Kampen bølgede frem og tilbage med fejl og udvisninger fra begge hold og de fulgtes ad det meste af vejen

Men holdet var bagud fra starten af tredje periode og der skulle satses lidt og de gik over til at spille med 2 kæder

Det lykkes langt hen ad vejen men til aller sidst blev det lige en tand for meget og det lykkes Ganløse at score til 4 - 6 selv om de var en mand i undertal og der fra holdt de bare bussen parkeret foran mål

Godt spillet af Ganløse

Og selv om der selvfølgelig var flere frustationer under vejs lykkes det gutterne at holde den gode tone kampen igennem og man kan tydelig mærke at sammenholdet er stort og alle gør hvad de kan og tænker over hvad de siger for at bevar lige netop det.

Kæmpe respekt for det  👍

Kampen spiller blev Sean i målet som havde flere store redninger og som har en stor ære i kampen og fuld fortjent med titlen og stort tillykke  🏆

Og til sidst skal lyde et god bedring til Lasse og vi håber ikke at knæet har lidt alt for stor last efter skalden så han kan komme hurtigt tilbage  🦵   🤞

1. periode
3'
Goal_6
Oliver
Mål
Miguel
15'
Goal_6
19'
2. periode
Mål
Goal_6
1'
4'
Goal_6
10'
11'
Goal_6
Martin
Mål
Oliver
14'
Goal_6
Martin
Mål
15'
Two_min_penalty
Miguel
2 minutters udvisning