:
0
HCBC - Dynamo Stüring

HCBC -Dynamo Stüring. Tirsdag d. 14 sept.

Bundopgør i Valby. Stüring der ofte har set sig som overlegne mod de i tabellen lettere modstander har haft det med at underpræstere mod midterhold og bundhold, stod således denne mandag overfor en svær opgave mod regnedrengene fra csc, - eller cbs. Eller faktisk bliver jeg egentlig, som så ofte i livet, lidt i tvivl om hvad det egentlig går ud på! Men Hcbc er en verdensomspændende online bank med sæder i England, USA og Hong Kong! Altså havde de nok regnet den ud!

Det var en aften hvor mange lys brændte, – og ingen af dem hører til under en skæppe.

Dynamiske 7 startere. Bo i målet. Koch og Pingel i forsvaret, - Pingel var klar til første kamp siden en skade i maj, – og efter et nyligt uheld, under selvtræning og fejlhåndtering med kniv i eget hjem! Godt tappet ind, og med hjemmelavet attrapfod, i håb om ikke at blive tilbagesendt til lazarettet.
Luka centralt. Søren i højre, Janus i venstre og Bof på toppen. Bof havde med vanlig stil om formiddagen indtaget en tennissession med efterfølgende overdådig frokost nord for København. I hvert var det i omkring København og omegn.
Oplægget lød på at spille bolden rundt og være tålmodige.
Bænken var fuldtallig, og kompetent: Niels, – den måske nyeste og lyseste stjerne i svøb – som ungdommelig ridder gik han i kamp. Ved siden Rørvig og Jonas.
Og så en opbakning af Jesi og Wiuf plus søn. (Asker hvis jeg ikke tager fejl). Helt vildt dejligt med opbakning, - også fra ungdommen. Så er vi bare lidt mere.

Vi spillede fint rundt. Tålmodigt med mange berøringer. Altså kom Pingel med i rytmen. Luk var spilbar, Søren og Janus på samme måde. Det er nu engang sjovere, når vi har bolden og de andre løber. Det fungerede både i venstre og højre og gennem midten. Bof på toppen løb godt med i spillet, trak bolde til sig og fik både presset sig igennem ved at udfordre og spille af. Fantastisk drive. Modstanderne havde svært ved at håndtere det. Bof viste mod og udfordrede tæt på kroppen af modstanderne. Meget lækkert. Det trættede HCBC og gav mere rum til både Janus, Lukas og Søren. Lukas havde et par forsøg der blev for høje. Bof nogle tæt-ved og næsten gennemløb. HCBC havde to farlige skud som Bo tog sig af. En et meget hårdt skud senere i halvlegen som Bo også håndterede. HCBC var farlige på et par hjørnespark og et frispark. Og vi spillede også med fejl i bageste kæde, hvor der efterfølgende blev sat hårdt ind for at undgå mål. Pingel og jeg havde aftalt, at sparke den ud af kommunen, hvis nødvendigt. Og det var det også. Og det gjorde Bo også klogt på et indgreb uden for feltet.

Efter et kvarter havde Bof brugt sig igennem i første omgang. Helt fantastisk indsats. Udskiftninger: Bof med Jonas og Søren skiftede med Niels.

Kort efter erobrede vi en bold på modstanderens bane som gennem en kombi blev spillet til Jonas der scorede til 1-0. Derefter en periode hvor Janus, Jonas og Niels, lavede højt pres. Pingel var i gennemløb som var virkeligt godt og hvor Janus dækkede af. Luka et tredje skud over mål. Og så trådte Niels i karakter. Han taklede sig til en erobring midt på HCBC’s bane hvorefter han et-toede den med Jonas for at lægge den til Jonas, der scorede til 2-0.

Halvleg 2-0. Intet var sikkert. Det har vi smidt før.

Rørvig kom på banen fra 2. halvleg. HCBC kom ud med fuld plade. De pressede hårdt på. Vi spillede fint rundt igen. Luk havde godt kontrol med midtspillet ligesom, i de sidste 10 minutters pres af første halvleg så havde Luk en mere defensiv rolle. HCBC kom frem til flere afslutninger. Bo verfede et hovedstød forbi, nede ved jorden ved højre stolpe. Det gav endnu mere gejst. Vi havde nogle fejlafleveringer i bagerste kæde, og Bo havde også en enkel farlig aflevering til modstanderen, som ellers blev lukket ihærdigt ned, af defensiven. Koch lavede også en grim fejlaflevering og det samme med gjorde Pingel, men vi fik lukket ned. Selvom Luk holdt et defensivt ansvar kom han frem til flere afslutninger i bedre højde. En kontrollet afslutning gjorde det til 3-0.

Rørvig var aggressiv på toppen. Han tog både imod og gav. I hvert fald, var det svært at være HCBC.

Bof kom ind på højrekanten. Kæmpede sig frem til en kæmpechance, hvor det kun var kræfterne der gjorde at han ikke var i balance nok til at sætte den ind.

Janus gjorde det til 4-0.

Søren afløste Luk centralt, og lukkede fantastisk af. Niels skiftede med Pingel i forsvaret. Efter nogle minutter byttede Janus position med Niels, der sluttede som venstre midt.

Niels og fronten gjorde en formidabel indsats, der fik HCBC til at hund i spil kegler. Med andre ord HCBC måtte holde fokus bagude og vi kom i den periode med mange gode gennemspillede angreb til chancer både i sidenet, over og forbi.

Det skal ikke trækkes i langdrag. Højdepunktet kom uden tvivl 15-20 minutter inde i anden halvleg. Derom er jeg ikke i tvivl, da det unge håb, Niels Horn, som en elegant antilope tørrede to modstandere på kanten af HCBC feltet. Trods sine lange lemmer smøg han sig forbi den ene med venstre yderside. Den anden med et træk højre om, for derefter at blive savet brutalt over. Lige der! Gult Kort og straffe. Det så ud til at det gik mest ud over anklen, men trykket på ribben var det, der smertede mest.

Koch, blev sat til at sparke. Målmanden gik til en side og Koch trykkede igennem med et spark oppe under net-taget midt i målet. 5-0 og en kort til HCBC, hvilket reelt lukkede kampen.

Kort efter endnu en udvisning til HCBC mod Koch. Derfra spil til et mål, bortset fra en enkelt friløbsmulighed. Vi kom frem til flere gode forsøg. Vi oversatsede også ind i mellem. Rørvig til 6-0 ved en total kontrolleret udspilning af HCBC.

Summa. En sublim holdindsats. Ret jævnbyrdigt i 1. halvleg. I anden halvleg mere kontrol, men også tre-fire minutter, hvor vi var rigeligt presset i dybden. Og nogle perioder hvor de sagtens kunne have reduceret.

Fem målscorere ud af seks mål. Det er sjældent. To mål ved Jonas i første halvleg efter erobringer på deres bane. Siden fik vi scoret og skabt chancerne i åbent spil.
Ihærdig indsats. Ikke mindst af Bof og Jonas, der til slut besluttede sig for at løbe om kamp mod eget mål, side ved side, for at indhente en HCBC spiller. Jonas vandt med hælaflevering til Bof, der drev den mod HCBC.
Janus spillede godt på midten, satte et mål ind. Luk viste endnu engang, at boldomgang giver chancer og muligheder over tid, hvilket om muligt gør os til det bedste pasningshold i rækken. Søren kan give Luk luft på den centrale midt. Klog og energisk i spillet.

Jonas kan være stolt af trænergerning og motiverende opvarmning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har svedt så meget inden en kamp gik i gang.

MOM Bo, der brillerede i målet med seks plus redninger af kaliber og ellers rolige indgreb. Det var helt fantastisk, at vi holdt nullet bagved. Giver mere end et plus på kontoen. Godt at have Pingel tilbage, vellykket i hovedspil, passion i defensiven og god gang i pasningsspillet, og også løb frem i banen. Stort tillykke til Niels med den officielle Dynamo debut.