18:25 - 19:20 tirsdag 19. sep
4
:
1
God sejr på 4-1 for MIF Masters tirsdag den 19. september 2023 i Kløvermarken mod Danske Bank

Det blev til en god sejr på 4-1 (2-1, 2-0) tirsdag den 19. september 2023 i Kløvermarken i blæsevejr mod Danske Bank. Vi var ligesom vores modstander 9 udespillere.

Det er vores konkurrent til 3. pladsen i rækken hvor denne placering efter vores sejr er indenfor rækkevidde.

Flemming stod en god kamp i målet og var især i 2. halvleg et plankeværk med utallige stor redninger.

Ole styrede sikkert forsvaret med god hjælp af Lars Bjørn, Per og Jakob som backer.

På midtbanen havde vi god indsats af Martin og Peter Højer.

Peter startede inde som angriber i begge halvlege og blev så afløst af Erik undervejs.

Vores scoringer var først 1-0 ved Per på en returbold og derefter 2-0 ved Erik efter en dyb stikning hvor der så blev scoret på returbolden.

I anden halvleg havde vi mange gode kontramuligheder og begge scoringer til 3-1 samt til sidst 4-1 begge smukt sat ind af Peter Højer. Hvor det første var en meget gennemspillet angreb hvor Martin havde den målgivende aflevering på en dyb stikning fra Lars Bjørn. Og derefter satte Erik en aflevering op til den anden scoring af Peter Højer.

Målmand til næste kamp tirsdag den 26. september på hjemmebane i Valby er Flemming Hjorth.

Ølmand til næste kamp er Peter Jørgensen.