4
:
7
GFK32/1 mod BS72/2

Pga. skader og sygdom kunne vi kun stille med 8 mand til dagens kamp. Allan J var med som gæst. De første minutter gik godt og Lasse havde et par gode forsøg, men så kom modstanderne mere på bolden og fik scoret til 0-1. Det blev hurtigt tydeligt at vi havde svært ved at dæmme op for deres 1-2 spil. De kombinerede godt og vi kunne ikke rigtig komme tæt nok på dem. Vi fik også lavet et par dumme fejl på vores egen bane halvdel og det var de gode til at straffe. Vi blev enige om i halvlegen at give den en skalle og gå efter at vinde anden halvleg og det lykkedes! Vi var som forvandlede i anden halvleg. Der blev lagt et tungt pres på modstanderne og vi kom til mange chancer. Det hjalp selvfølgelig også at vi var 8 mand på banen, men indstillingen var meget bedre. Torning scorede på straffe, som blev begået mod Lasse. Dan scorede et sjældent langskudsmål og Lasse scorede to flotte mål. Allan J stod for to fine assists.

Kampen endte 4-7, så vi vandt anden halvleg og det var en god afslutning på kampen. Der var igen ingen dommer, så vi dømte selv og Kenzo tog tid.