4
:
5
GFK32/1 mod BS72/1
Vi lagde stærkt ud og kontrollede kampen de første 10-15 min. Vi kom på 1-0 på mål af Allan og assist fra Michael Jensen, hvor vi fik presset dem til at begå fejl. Umiddelbart efter kom vi på 2-0 efter godt sammenspil mellem Nikolaj, Dan og Allan. Allan scorede på assist fra Dan. Vi gik desværre lidt i stå og BS72/1 kom ind i kampen. De fik reduceret til 2-1 og derefter til 2-2 på et flot langskudsmål inden halvleg. Efter halvlegen kom vi godt ud igen, men desværre øgede de til 2-3. Vi pressede på og fik udlignet til 3-3 med mål af Allan og assist fra Palden. Det bølgede frem og tilbage og bl.a. var Nolsøe tæt på at overliste målmanden, hvor bolden ramte overliggeren. De øgede til 3-4, vi kom på 4-4 med mål af Nikolaj og i slutminutterne fik de scoret til 4-5 som blev kampens resultat. I perioder spillede vi rigtig godt, men desværre fik de straffet os i de perioder hvor vi ikke var fokuserede. Man of the Match afstemningen gik fortjent til Allan som scorede hattrick. Allan tog tøjet og både John og Mick havde drikkevarer med :)