:
1
FBK - Kjøbenhavns Fodboldlaug

Referat af Lord G:

Under tropiske forhold mødte KFL i dag op på den bredeste 7-mandsbane nord for Alperne. Efter en kort historie fra dommeren om, hvordan man får flere penge for at dømme U12-kampe, var vi klar til kamp. Troede vi.

Dagens modstander lignede fra start et hold, som var meget rutineret i 7-mands på brede baner. De spillede den kontrolleret rundt i egne rækker, mens undertegnede løb fibrilsk rundt og prøvede at lukke afleveringsmuligheder. På et par hurtige kombinationer fik de spillet sig frem til et langskud. Bolden rammer et af de mange huller i den trætte kunstgræsbane og snyder derfor Keeper Kamp, som får pareret den lige ud i fødderne på en modstander, som kan prikke den i mål, inden KFL har haft en berøring på bolden.

Det viste sig heldigvis hurtigt, at de var langskudsentusiaster og de nærmest nægtede at prøve at aflevere videre, når de var inden for 30 meter af målet. De blev overhovedet ikke farlige.

Derudover viste det sig, at de kun havde luft til at spille fodbold i ca. 7 minutter. Det var ca. herefter, at KFL begyndte at spille fodbold, så det passede meget fint. Efter ca. 6 brændte chancer blev vi lidt utålmodige og begyndte at presse højt på banen. Det viste sig at være en god idé. Modstanderen blev stresset og jeg har aldrig set så mange afleveringer blive ekspederet udover sidelinjen på egen banehalvdel. Alligevel gik vi dog til pause nede 0-1.

I pausen var taktikken klar: Fortsæt det høje pres og prøv også gerne at sparke inden for målrammen. Det viste sig at være en god idé.

Modstanderne blev mere og mere trætte, og på trods af, at de skulle forsøge at forsvare en 1-0-føring, begyndte der at komme plads, når Matin og Alex satte farten op og løb bagom forsvarsspillerne. Jeg er i tvivl om rækkefølgen på målene, men Drillenissen Heller og dagens gæst, Mads, scorede målene til 1-1 og 2-1 på nogle flotte kombinationsopspil. Undertegnede blev skiftet ind og gjorde det til 3-1, da en dybdeaflevering blev vekslet til et kælent skud rundt om målmanden, som tog stolpen ind. Undertegnede fandt kort efter Heller på en tværaflevering, som dermed kunne lave sin anden basse, inden Mads i kampens sidste sekunder satte punktum med sin scoring nummer to til slutresultatet 5-1.

Flot, flot sejr og flot holdindsats af et KFL-hold, som aldrig gav op og spillede tålmodigt. Vi vidste, at målene ville komme, når vi først havde fået skudt os varme.

PotM: Heller.