3
:
2
Endnu en sejr i hus

Lørdagens kamp mod oprykkerne fra Hasle IF endte med en underholdende sejr på 3-2 til Holdsport IF .

Kampen startede som ventet livligt og med høj intensitet fra begge sider. Efter 18 minutters spil fik Holdsport IF den første scoring. Det var Christina Amalie Søndergård med sin 7. sæsonscoring, der på en flot assist i dybden af Kasper Hansen kunne gøre det til 1-0 efter at have givet sig selv et frit mål at sparke i med et snedigt hovedstød forbi keeperen.

Få minutter før halvleg fik Hasle IF udlignet. Søren Bach stak en bold i dybden til en velspillende Nadia Sørensen, som kunne lægge et fladt indlæg ind til Troels Knudsen, der let gjorde det til 1-1.

Holdsport IF kom ud til 2. halvleg med fornyet energi og fik presset Hasle IF ned i eget felt, og efter 57 minutter kunne Mathias Larsen score og dermed bringe Holdsport IF foran igen. Målet blev scoret på et straffespark efter, at Kasper Hansen blev klodset fældet i feltet.

Efter 71 minutters spil fik Hasle IF spillet sig flot igennem Holdsport IF-forsvaret. Heidi Mikkelsen headede bolden flot ind efter et perfekt indlæg fra Mads Vestergaard. Det var Heidi Mikkelsen selv, der drev bolden frem og lagde bolden ud til Mads Vestergaard – for derefter selv at løbe ind i feltet og sætte panden på bolden – 3-2 til Holdsport IF.

Søren Bach scorede efter 82 minutter kampens sidste mål, da han let satte indersiden på en perfekt stikning fra Ida Møller, og så stod der 3-2.