18:30 - 19:45 onsdag 18. maj
4
:
2

Så blev det til endnu en vejfortjent sejr (den 4. i træk) over et stærkt mandskab fra Holte. 1. halvleg endte 1-0 takket være et forbilledligt opspil mellem 2xEmil og var rimeligt set ift spil og chancer. 2. Halvleg bød på hele 5 mål, hvor vi kommer foran 2-0 v/August der løber fra deres forsvar og herefter 3-0 og 4-0 af Otto som cementerer sejren. Holte reducerede til 4-1 og 4-2 mens William fik en pause og det lykkes at holde stand mod deres pres. En flot indsats af ALLE med godt takter, vilje og disciplin. Herbert stod en flot kamp og William lukkede af i forsvaret og de fik således begge fidusen.