17:30 tirsdag 5. apr
1
:
0
Jeg har ikke et langt referat i mig efter igår. Jeg er fuldstændig tappet for kræfter - mentalt og fysisk - efter en tæt og hård sæsonåbner. B1978 viste sig at være et solidt hold med et par gode spillere og masser af fysik og energi over hele linjen - dog langt fra den flamboyante profil, som vel efterhånden kendetegnet Stüring (på en god dag). Ceder og Horn udgjorde en kreativ akse på vores midtbane. Boldfaste, dynamiske, fremadrettede, kloge og samtidigt virkelig hårdtarbejdende med masser af bolderobringer og vundne 50:50 nærkampe. Jeppe var et monster med energi frem og tilbage på fløjene og masser af virkelig gode aktioner. I forsvaret pillede vi pynten af stort set alt, hvad 1978 smed i vores retning. Især Zeuthex var fantastisk, kom først på ALT også i luften og var over det hele i hele kampen (fortjent MoM, selvom tæt forfulgt af Ceder)!! Vi spillede godt og havde de fleste chancer, men kampen blev afgjort på en dødbold. Ceder havde efter flere nærgående frispark chancen et stykke udenfor feltet. Med en brasiliensk kattepote skruede den hjemvendte-fra-Norge-svensk-dansker bolden i en smuk bue udenom muren og ind via nedre venstre hjørne. Vi kæmpede vanen tro og selvom 78 pressede på i 2 halvleg og vi havde en strid modvind, holdt vi fast i sejren. Dog havde meget set anderledes ud, hvis ikke Lars Guld(mål)mand hev en kongeredning frem i overtiden helt oppe i målhjørnet. God sæsonstart, godt spil, fed stemning og kanon 3 halvleg❤️🤟