4
DBU pokalkamp, runde 2

Vi fik vores favoritbane som vi ikke har tabt på i flere år.

Vi startede i modvind. Det rystede os lidt.,

Vi skal lære til en anden gang at sidde meget tættere på dem og vinde duellerne FRA START.  Vi kom dog på trods af det frem til gode chancer på kontra.
Vi scorer det vigtige 1-3 mål i 2. halvleg og har nu medvind og tror på det. 2 key moments vi er centimeter fra at score til 2-3 på hjørne og så 1-4 mål får os til at tabe pusten lidt men vi scorer flot kort efter til slutresultat 2-4. . Når man nu ikke kan vinde el spille uafgjort så må man tabe med æren i behold. Det var meget svære forhold at spille god fodbold.. Alle fik gode minutter og nu går vi efter at vinde liga 2. En sejr på søndag og så er der dømt finale den 27/10 i Odder.

Man oplever mange sjove ting som træner. I torsdags varmede en af vores spillere op med paraply i tegnen i Lystrup. Det så altså sjovt ud. I dag skete der noget jeg akdrig har set før. Så mange forældre og søskende nede at bakke pigerne op og 3 spillere kom og kiggede på, en af dem endda med sin mor. Det er noget af det flotteste jeg længe har set, og gør mig rigtig glad og det er faktisk rørende. Fantastisk.👍👏👏 Flot indsats af alle på og udenfor banen før og efter kamp.