3
Bramdrupdam GIF vs. TSIF

Fantastisk vejr på et pænt græstæppe på Bramdrupdam Stadion (nedgraderet til motorsvejbanen) og nogle oplagte mænd
klar til at spille en god omgang fodbold.

Der går ikke mange minutter, inden man er klar over hvodan Bramdrupdam ønsker at spille kampen. Deres bagerste kæde lader
bolden sideskifte og så lagt op på deres forreste kæde. Anders, Bramdrupdams svar på en mini Laudrup suger bolden til
sig og holder den tæt inde på kroppen, for enten at forsøge selv eller smide den i dybden til deres forreste.
Bramdrupdam har bolden en god del af tiden og kommer også til et par afslutninger inden TSIF for mandet sig op og tager lidt af
kontrollen. TSIF spiller til tider langsomt, men formår dog at ramme hinanden og sætter nemt 2, 3 mand af når de lader bolden lave arbejdet. Bolden sendes også nogle gange i dybden til Carsten og Kasper som kommer godt ned og lagt på tværs, desværre uden nok folk i boksen.

Efter 17 minutters spil, formår Bramdrupdam igen efter en boldsikker Anders for skudt på mål, dog afværget, men på resposten står Bramrupdams Richard klar til at liste den udenom forsvar og Keeper. 1 - 0.
TSIF presser på og får et lidt klundet lavet frispark af Bramdrupdam, udenfor feltet, som Søren takker ja til og brager den
i kassen. Flot og hårdt sparket 1 - 1.
I de døende minutter af første halvleg, presser Bramdrupdam godt på og TSIF er en anelse for langt fra deres markeringer, og det udnytter de med et hårdt spark i det lange nedre hjørne som reddes, men desværre giver endnu en repost som deres unavngivne midtbane spiller helt uforstyrret smider i kassen 2 - 1.

2. Halvleg starter Bramdrupdam i undertal, da de har trukket et gult kort sidst inde i første halvleg.
Det er tydeligt at se at det vil TSIF gerne udnytte. Hurtigte bolde fra forsvaret, til midtbanen og så ud på vores kanter. Uheldigvis bliver chancerne ikke omsat til det store og Bramdrupdam for deres 11 mand tilbage på banden.
Et fornuftigt opspillet angreb af TSIF ryger i straffesparksfeltet, hvor Bramdrupdam begår straffespark. Dette udnytter Søren endnu en gang - sikkerheden selv, 2 - 2.

Bramdrupdam forsætter efter udligningen med at presse rigtig meget på og de bliver ved med at finde den lille magiske herre Anders, som tvinger 2 TSIF mand om ham, hver gang hand modtager bolden. Han er hurtigt og slipper igennem og laver en meget ulækker og tidlig sparkefinte og sætter også Casper til vægs. 3 - 2 til Bramdupdam.
Bramdrupdam har overtaget og forsætter deres pres meget langt oppe og vinder også bolden flere gange og kommer til nogle gode chancer men som ikke udmunder sig i onogen scoring. I den anden ende er det småt med chancer og luft i de døende minutter, men så sker det. Et indlæg bliver til noget kludder, en afslutning som reddes og så alligevel på afsindig sikker vis kommer Allan. Som dansende på en lilla-lysserød sky, laver et vrik med kroppen og lopper frækt bolden en anelse over den langstrakte arm keeperen forsøger hejle sig til en redning med - men nej 3 - 3! Vanvtittig come back!

Godt spillet TSIF en ufgjort set over hele kampen er vel OK!