3
7 mands OB If Stjernen Gundersted - Støvring Fodbold

Kampreferat, if Stjernen Gundersted away.

Vi har perfekt fodboldvejr denne tirsdag aften, så ingen undskyldninger ift vejr og vind - til gengæld matcher den knoldede og halvlange bane vores forventninger til en bane så langt ude på bøhlandet.

Vi starter kampen flot og dominerer spillet. Dette inkluderer fine løb, og et par “lige-ved-og-næsten” chancer. Vi kommer hurtigt på 1-0 efter et par flotte kombinationer, og  Jimmi eksekverer med kuglen i nettet.

Kort efter får vi en halv omstilling, hvor Michael driver bolden frem og spiller Jimmi fri. Jimmi vælger at tæmme bolden så den ryger op i luften, og i et splitsekund overvejer han at lave et saksespark. Dog vælger han at lobbe bolden videre til Michael, der har fortsat sit løb. Han tæmmer bolden ned og fra kanten af feltet bliver den smid ind fladt mod højre stolpe.

Vi vælger at tage en pause fra det flotte spil, og overlader både plads og initiativ til bønderne. Dette resulterer desværre i 2 uheldige mål,  der i store træk skyldes manglende tilbageløb og pres på boldholder. Først et stolpe ind mål, og så en omstilling der bliver braget ind.

I målet gør Morten en god figur kampen igennem, men han kan desværre ikke gøre noget i disse situationer.

2-2 ved halvleg.

Vi starter 2. halvleg bedre, og kampen bølger lidt frem og tilbage med halve chancer i begge ender.

Vi scorer til 3-2 på flot presspil. Gundersted er ved at spille sig ud af egen zone, og da vi har mange folk med fremme vælger Michael et aggressivt pres og får vristet bolden fra modstanderen. Bolden bliver sendt ind, og i en lidt rodet situation prøver en  modspiller at cleare bolden, men skyder direkte ind i Sølver, hvorefter bolden tager en tur i luften og dumper ned til Christian AW der med tomt mål sikkert sender den i rosen.

I en længere periode har vi overtaget, og leger skydetelt i modstanderens ende. Desværre udbygger vi ikke føringen.

Sådan cirka halvvejs i 2.halvleg er Sølver blevet træt, men frem for at lade sig udskifte trækker han er gult kort og dermed 5 min på sidelinjen.

Det giver plads til de andre, og desværre må vi inkasserer til 3-3.

Afslutningvis har begge hold et par chancer, men kampen ender uafgjort.