:
0
7 mands GOB Støvring Fodbold - Øster Sundby B 32

7 mands GOB spillede på hjemmebane i onsdags mod ØB, som vi har mødt mange gange i 11 mands GOB. De er dog nu blevet yngre og færre, derfor kun nok til et 7 mands hold.

Vi var mødt op til kampen sultne efter sæsonstart og cheftræneren havde fået nye og farverige støvler, som nogle anonyme tidligere bestyrelsesmedlemmer fik fanget på billede og lagt på SIF's hjemmeside😀

Nyt til denne sæson på 7 mands GOB er, at vi har fået ny målmand i rutinerede Jakob "JayJay Okocha" Jensen. Som resultat af dette er tidligere Keeper, Arne Trolle flyttet op i angrebet.

Det gav hurtigt pote, da Arne bankede bolden op i hjørnet fra klos hold efter fornemt oplæg fra Niels.

Vi fortsatte presset og kort efter fik vi et hjørnespark, som buster skød fladt og hårdt indover, den endte hos debutanten Jesper (eller var det Mads?) som lige fik nok ram på bolden, så den snød modstanderens målmand.

En ellers meget rodet 1. halvleg endte uden flere mål, og vi gik til pause foran 2-0.

Vi spillede meget klogere i anden halvleg og lod ØB løbe meget forgæves, hvilket resulterede i at en indskiftning af Kenneth og Jesper blev forsinket otte minutter. Onde tunger mente, at vi havde aftalt at holde bolden i spil, da vi så, hvem der skulle ind😂

ØB havde enkelte heldige chancer til sidst, ind ville bolden dog ikke, et resultat af held, Jakob, og diverse medspillere på stregen.

Cheftræneren blev også lidt overrasket over dommerens linje, da han efter sit allerførste frispark, allerede fik at vide, at det var sidste gang! Men vi havde selvfølgelig også haft den dommer i forrige sæsoner😉

Kampen ender 2-0. Fidusen gik til Jakob Jensen foran Arne, Buster og Brian.