1
:
3
55+: FAML, Århus - Kolt/Hasselager

Det var i den omvendte kamp for et par uger siden, hvor vi blev smadret med 4-9.

Det var også i den kamp, at Jan Kjeldsmark sad over fordi han havde fået lavet en skønhedsoperation (én sagde, at det plejer han at få lavet inden en stor fest (men det er udokumenteret)).

• Kampbolden var poleret
  • referatet var skrevet
  • taktikken var lagt
  • Jens skabte stadionstemning, da han med en dåseøl i hånden stod og råbte af os.

Vi var klar til revanche.

Men efter to minutter blev forsvaret fuldstændigt udspillet og Kolt scorede. Her viste vi god moral. I stedet for at knække sammen, kæmpede vi bravt i defensiven. Boldene, vi fangede, blev sendt op til Bertil. Enten alene eller med en eller to sprintende medspillere blev kontraangreb sat ind.

Efter syv minutter var Bertil alene med bolden i angrebet. Han fik tacklet sig igennem og stod til sidst foran et åbent mål. Dejligt at se Bertil trille den roligt over målstregen.

Kampen blev kæmpet i defensiven. Vi stod godt og sad tæt på dem. Et par gange holdte Kim i målet os inde i kampen ved at række labben ud og rage bolden til sig.

Til anden halvleg kom Uffe i mål. Uffe har en lidt anden stil. Med stillinger og bevægelser, der er inspireret af yoga, sørgede han også flere gange for, at der stadig var noget at kæmpe for. Han kunne dog ikke forhindre to scoringer til Kolt.

Dommeren gik meget op og ned af sidelinien og hyggesnakkede med udskifterne. Han syntes nok ikke, at intensiteten var så høj. Men det var den!

Liban spadserede rundt på midten og strøede om sig med kølige sukkerballer – blandt andet en total frispilning af Michael, der desværre forspildte chancen.

Selvom vores spil var defensivt, havde vi lige så meget spil foran Kolts mål som omvendt. Det var selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kunne udnytte det bedre.