6
:
1
11 mands GOB Støvring IF - Øster Hornum IF 6-1

I torsdags kom Øster Hornums GOB på besøg i Støvring – og efter forrige kamps uafgjorte resultat mod Aalborg KFUM – var humøret højt, og klar til en sejr.

Vi var klar fra start, og inden der var gået 7 minutter førte vi 2-0. Først scorede Dennis på oplæg fra Lasse – og derefter var det vores 6’er Torben Sørensen der scorede op oplæg fra Lasse igen.

Herefter slappede vi lidt af, og det gjorde at Øster Hornum fik lidt momentum. De fik også reduceret til 2-1.

I slutningen af 1. halvleg gik der ild i Tudse – og den ild fortsatte resten af kampen.

Efter 41 minutter fik vi frispark lige udenfor feltet – og det benyttede Tudse til at krølle den over i det lange hjørne.

I pausen snakkede vi om at Øster Hornum ville gøre  resten af kampen til en fysisk kamp – og det skulle vi ikke. Vi skulle spille vores eget spil med hurtig boldomgang.

Og ganske langsomt blev Øster Hornum kørt rundt i vores kombinationer.

Efter 60 min. fik vi igen frispark udenfor feltet – og gæt hvem der krøllede den ind i hjørnet igen – selvfølgelig Tudse til 4-1

Kort tid efter 4-1 målet kom Lasse endelig på tavlen efter 2 oplæg. 5-1 på oplæg fra Schmidt.

Kort tid før slutfløjt skulle Tudse lige lave en enkelt pind mere – så resultatet blev 6-1.