:
3
11 mands GOB Aalborg Freja - Støvring IF 3-1

Kender I alle den følelse af at sidde efter en kamp og tænke......hmmm..........Hvorfor h....... tabte vi denne kamp, når vi havde godt greb om det?

Den følelse sad stort set alle på holdet med efter kampen mod Aalborg  Freja i torsdags.
Men når tingene er kommet på afstand, viser det bare at vi er kommet lidt tættere på Aalborg Freja og til dels også KFUM, hvis vi er klar og tænker os om.

Kampen startede som sædvane med at Freja scorede på et indlæg - (mener at huske at vi har snakket om det et par gange før😊 1-0

Derefter overtog vi spillet på midtbanen, og spillede virkeligt stærkt.  Freja blev presset tilbage på banen og vi fik nogle store chancer som vi desværre ikke fik scoret på.
Spillet flød virkelig i den periode.

Sidst i 1. halvleg lykkedes det endelig at få bolden i kassen - målscorer Sølver på oplæg af Grillo.

2. halvleg starter på samme måde som 1. halvleg - vi er godt spillende - har et par store chancer som vi brænder. Derefter overtager Freja dog lidt styringen af spillet og vi bliver presset lidt tilbage.

I løbet af anden halvleg scorer Freja 2 gange.
Først er de heldige med et par returbolde efter en dribling der går deres vej, og bolde der går gennem benene på vores spiller - og får scoret til 2-1.

Derefter falder en af deres spillere i feltet, og samtidig laver de et indlæg, der rammer den spiller der lige er faldet på maven og går i mål - jøsses et par mål de fik.

Kampen ender 3-1 ufortjent til Aalborg Freja - men livet går heldigvis videre.

Kampens  spiller  blev Werner med 6 stemmer.

Næste kamp er i morgen mod Øster Hornum - vi mangler vist stadig 1 spiller - så kig i kalenderen om I ikke gerne vil være med til en sejr i morgen