OIK vandt U18.1 Puljestævnet på hjemmebane!

Odense Ishockey Klub
29. aug. 2024

I weekenden 24.-25. august blev der spillet U18.1 Puljestævne. I Odense var OIK, Aalborg, AK Ishockey og Rungsted samlet til stævnet.

Lørdag blev der spillet round-robin-kampe for at afgøre placeringerne til søndag morgens semifinaler.

OIK, med flere nye spillere fra efterskolen og hjemvendte spillere fra andre klubber, lagde ud med en spændende og jævnbyrdig kamp mod AK Ishockey. Det lykkedes AK at få en sejr i straffeslagskonkurrencen efter 3-3 i den ordinære spilletid. Det var ikke den bedste start for holdet, men det var også sæsonens første kamp med en del nye ansigter, så alligevel en godkendt start for OIK-mandskabet.

Den anden kamp var mod Rungsted, hvor OIK demonstrerede stort samarbejde og styrke efter at være kommet bagud 0-1 og vendte kampen til en solid 3-1-sejr.

Den tredje og sidste grundspilskamp blev spillet lørdag aften, hvor det ikke kun var førstepladsen, der stod på spil, men også muligheden for at spille søndagens sene morgenkamp og dermed sikre sig et par ekstra timers søvn. OIK's modstander var Aalborg. Efter en jævnbyrdig og målløs første periode begyndte målene at trille ind. Aalborg scorede til 1-0, men med to mål på to minutter vendte OIK kampen og leverede nådestødet med en 3-1-scoring med 3,5 minut tilbage af kampen.

Søndagens semifinale skulle spilles mod AK Ishockey, som var det eneste hold, der havde taget point fra OIK indtil videre. Det viste sig at være lige så jævnbyrdigt som det første møde. Allerede efter 4 minutter scorede AK til 0-1, og i det 15. minut kunne de udbygge deres føring til 0-2! Men OIK rejste sig, og holdet viste endnu en gang, at de har gang i noget godt sammen! I anden periode var OIK på pletten med to mål, det første halvvejs inde i perioden, og med udligningen til 2-2 med 7 minutter tilbage skulle kampen afgøres på straffeslag (ligesom i den første kamp mellem holdene). Denne gang var det OIK, der havde overtaget! Sejren blev grundlagt med tre flotte redninger af OIK's målmand og et enkelt OIK-mål på et af de tre straffeslag!

I finalekampen var Rungsted, som havde spillet godt hele turneringen, modstanderen! Dermed var der, på papiret, lagt op til en spændende og jævnbyrdig kamp. Det blev dog en kamp, hvor OIK's samarbejde og holdånd viste sig fra sin bedste side. OIK vandt overbevisende med 3-0 og sikrede sig den samlede sejr i puljestævnet. Tillykke til alle på og omkring holdet!

Alt i alt ser det lovende ud for holdet og vi glæder os til at følge deres kampe mod de øvrige U18-hold når turneringen går i gang i september. Den første hjemmekamp i sæsonen 2024/2025 er mod Herning den 20. september kl. 19.00.

Der skal afslutningsvis også gives et kæmpe stort tak til alle dem der hjalp med ur, pc, straffebokse, køkken og klubrum! Uden jer intet stævne, så mange tak!!