Christianshavnermilen - august 2024

Amager Atletik Club
14. aug. 2024

Mandag den 5. august 2024, hvor sommerferien endnu ikke var helt slut, var det blevet tid til 5. afdeling af Christianshavnermilen. Igen var vi heldige med vejret - dejligt solskin, ingen vind og en mild sommeraften. Måske det gode vejr gjorde, at mange fik lyst til at snøre løbeskoene, for vi havde 100 flere starter end i august sidste år - sikke et dejligt fremmøde og en god stemning.

Vejarbejdet på Kanonbådsvej er trukket ud, så endnu en gang løb vi en alternativ rute. Men derudover var der - nærmest overraskende - ikke andre udfordringer på ruten.

Til gengæld havde vi to temmelig alternative forbipasserende hen over målstregen - to heste (og tilhørende ryttere). Den ene hest havde åbenbart en vis præstationsangst over at skulle passere målstregen og slog ud med bagpartiet, hvilket gav lidt postyr. Heldigvis lå hestene sidst i feltet og med lidt overtalelse og en beroligende mundfuld græs, lykkedes det at få hesten videre.

Antonio Roca Diaz var endnu en gang hurtigste mand i tiden 24.33, mens AAC's egen Karina Klok var hurtigste kvinde i tiden 28.10. Karina Klok ligger også nr. 1 i den samlede stilling i aldersgruppen 30-39 år, og er indtil videre den hurtigste kvinde samlet over 4 løb (1.50.12). Antonio Roca Diaz har endnu ikke løbet 4 løb og kan dermed ikke komme i betragtning i den samlede stilling. Den hurtigste mand er indtil videre Jakob Stenby Lundsager (hørende til i gruppen 40-49 år) med en samlet tid på 1.45.57. Resultaterne fra løbet kan se HER.

Med to løb tilbage, er der stadig plads til, at flere kan få løbet 4 løb og komme med i serie-konkurrencen og rykke ved den samlede stilling, der kan ses HER.

Vi siger som altid tak til Rema 1000 Kastrupvej for frugt og til Simply Chocolate og Kaiser Sport for lodtrækningspræmier.

Som annonceret ved løbets start, har vi fået endnu en sponsor, Saysky. Saysky vil levere præmier til uddeling, når den samlede stilling gøres op i oktober. Så vil man komme i betragtning til præmier fra Saysky, skal man måske sætte lidt ekstra fut i skoene de næste par løb.

Vi ses igen mandag den 2. september 2024, hvor starten som sædvanlig går kl. 18.30.

Billeder fra vores faste løbsfotograf Henrik Madsen kan ses HER.