Player_slider

Funktioner

Kalender

Kalender

Vi har her at gøre med en af grundelementerne i Holdsport. Den online kalender er holdets og klubbens vigtigste redskab til at organisere aktiviteter, og få folk til at møde op til træning og kamp. Med dens indbyggede funktioner har det aldrig været lettere at aftale, hvornår I mødes næste gang, og hvornår en aktivitet ændres til, hvis den bliver flyttet.

Alt hvad en træner har brug for

På Holdsport har vi udviklet et gratis kalendersystem tilgængelig på både app og computer til gavn for enhver holdtræner, som har problemer med at få sine medlemmer til at møde op til aftalt tid. I dette system opretter du en aktivitet, læner dig tilbage, og venter så på, at dine holdmedlemmer selv melder sig til og fra. Holdsport sørger nemlig selv for at påminde medlemmer om aktiviteter, de har glemt at melde tilbage på, så du ikke skal røre en finger. Du får til gengæld en detaljeret oversigt over, hvor mange og hvem, der kan deltage i den enkelte aktivitet.

Holdsport giver også en træner mulighed for at sende mails fra systemet til enkelte medlemmer og/eller endda hele medlemslisten på én gang. Kalendersystemet er på alle måder designet til at gøre dit holdarbejde lettere, hurtigere og mere overskueligt, så du kan bruge tiden mest fornuftigt.

Fritag medlemmer på ferie

En specifik feriekalender kan tilgås, så du kan se, hvilke medlemmer der er på ferie i bestemte perioder. Som om det ikke var nok, fritager Holdsport desuden de medlemmer, der holder ferie, fra at blive informeret om og mulighed for at deltage i nye aktiviteter i det gældende tidsrum. Medlemmerne vil elske det, og du vil som træner i endnu højere grad sætte pris på at bevare overblikket over alle tilgængelige medlemmer til næste aktivitet.

Men vi har mere i ærmet til dig. Hvis i på holdet har en fast ugentlig aktivitet - det kunne være en tirsdagstræning kl. 19 - så skal du selvfølgelig ikke være nødt til hver uge at huske dig selv på at oprette en ny aktivitet igen og igen i løbet som sæsonen går. I Holdsport opretter du nemlig med få klik en fast aktivitet, der går igen ugen efter på samme tid og sted. En oplagt funktion til faste møder og træningstider mm.

Uundværlig kalender for medlemmer

Som medlem på et hold er det slut med at hive fat i træneren hver gang, du skal give besked på, om du kommer til den næste aktivitet. Med et enkelt tryk i Holdsports system kan du til- eller afmelde dig en begivenhed, som din træner har oprettet, og han/hun vil kunne se det med samme.

Med Holdsport-appen har du altid holdets kalender lige ved hånden. Hvad end du sidder i toget, til familiefødselsdag eller noget helt tredje, så ved du altid, hvornår holdets næste aktivitet finder sted. Du kan endda synkronisere holdets kalender med din egen, så du ikke blot har aktivitetsoversigten, når du går ind på appen, men også direkte på din telefon. Smartere bliver det ikke.

Fordelene stopper dog ikke der. Internt på holdet kan i med Holdsport endvidere aftale, hvem der står for transport til udekampe. Stil en bil til rådighed, angiv antal passagerer og se, hvilke medlemmer der vælger at køre med. Med et kan et af de største problemer i breddeidræt forvandles til ren rutine og være med til at spare jer for en masse stress og jag - hvad end man er medlem, træner eller forælder.

Populære funktioner
Gør som 564.000 andre og opret dig hos Holdsport