Player_slider

Artikler

Foreningssystem til sport

Holdsport er et gratis digitalt foreningssystem, som samler alle hold og medlemmer under ét tag. Systemet fungerer ved, at en træner opretter en aktivitet i appens kalender, som automatisk sender notifikationer til medlemmernes smartphone. Udover at effektivisere hverdagen for træneren, bestræber vi os desuden på også at minimere foreninger/klubbers administrative kvaler - særligt til gavn for klubbens administratorer.

Formanden og andre ansvarlige i foreningen råder med Holdsport over et onlineredskab, der blandt andet kan oprette aktiviteter på tværs af alle hold i klubben. På den måde vil et socialt arrangement eller et stævne blive oprettet på én gang på alle klubbens hold kalendere. Det være sig både gratis aktiviteter og aktiviteter, der kræver betaling for deltagelse.

Administratoren får med Holdsport også fordele såsom:

  • Fordel baner, haller, omklædningsrum mm. til specifikke hold i klubben
  • Tildel stabsroller til formanden, kasseren mm.
  • Opret forskellige afdelinger/sportsgrene
  • Udsend nyhedsbrev til medlemmer
  • Flyt medlemmer fra et hold til et andet

Hvis i er medlemmer af enten DGI, DIF eller Firmaidrætten, kan i indberette medlemstal til CFR ved blot at tilføje foreningens CFR-nummer i Holdsport. Systemet sørger selv for at tælle de medlemmer med, som har været aktiv de seneste 3 måneder.

Derudover kan Holdsport også generere lister over medlemmernes fremmødestatistik, så i som klub kan dokumentere fremmødet for kommunen. Både hvilke aktiviteter, i har, hvor mange timer det drejer sig om og hvilken aldersgruppe, medlemmerne tilhører.

Populære artikler
Hvor meget må man pace sit barn til sport?

Må man presse sit barn til at dyrke en bestemt sport, eller skal lysten komme naturligt? 

DSC04743.jpg 4 råd til sjov og motiverende træning

Hvordan sikrer du dig, at dine spillere ikke synes, din fodboldtræning er forudsigelig?

DSC04683.jpg Råbende forældre på sidelinjen presser børn

Kampagne skal forhindre forældreadfærd i at blive værre på sidelinjen. 

Gør som 564.000 andre og opret dig hos Holdsport